Сидеров: ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА

Сидеров: ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА

Лидерът на АТАКА коментира, че заради манипулираните социологически изследвания телевизиите не го канят на дебати с Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и по този начин лишават аудиторията от реална дискусия, защото има по-силни идеи и от двете претендентки, но избирателите не ги чуват
Социологията е система, която обработва хората и предначертава кой ще бъде първи и кой втори на избори. Социологическите агенции са поръчкови. Реално социолози няма в България. Това заяви кандидатът за кмет на София и лидер на АТАКА Волен Сидеров в ефира на АЛФА ТВ. Сидеров коментира, че заради манипулираните социологически изследвания телевизиите не го канят на дебати с Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и по този начин лишават аудиторията от реална дискусия, защото има по-силни идеи и от двете претендентки, но избирателите не ги чуват.
По думите му социологията е система, създадена с основната цел да манипулира, а медиите продължават тази заблуда. Във връзка с това Сидеров даде пример от 2005 г. как преди парламентарните избори са изключвали АТАКА от „изследванията” си, а после са се правили на изненадани, че партията влиза в парламента. „От години социолозите не правят реални проучвания. Къде са анкетните карти, данните и хората, които те разпитват? Тук нямаме социология, а търговия. Имаме долна подмяна на настроенията на хората”, категоричен бе кандидатът за кмет на София.
„Това е целта и тази хватка беше разработена много успешно”, отбеляза лидерът на АТАКА. Той уточни, че точно тази стратегия е много добре овладяна от управляващата партия ГЕРБ. „Борил съм се да има свобода, която е много важна. А те искат да ни държат в страх и подчинение”, посочи Сидеров и определи предстоящия избор за местна власт като предопределен и предплатен, тъй като надали милион софиянци са на мнение, че задължително трябва да изберат Манолова или Фандъкова. Лидерът на АТАКА отказа да коментира друг от опонентите си – Ангел Джамбазки, като посочи, че за него той не е противник, а дребен продукт на измамна партия, която е присвоила името си и имотите на македонските братства чрез фондация.
Той даде и пример за обвързаности на т. нар. социологически агенции, като подчерта случая с „Маркет линкс”, която е на бившия вътрешен министър Румяна Бъчварова, както и „Тренд”, за която той е на мнение, че ГЕРБ я държат в „малкото си джобче”. Сидеров не пропусна и „Алфа рисърч”, която от години точи огромни пари от БНТ, а обществената медия отказва да му отговори на какви стойности са договорите.
Сидеров каза, че още от създаването си ГЕРБ работят срещу АТАКА и заповедта, дадена им от западно посолство, е да унищожат партията на кандидат-кмета, като за тази цел раздуват ВМРО. „ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА. Като човек с опит, казвам ясно, че в момента, в който изчезне АТАКА, ГЕРБ не само няма да съществува, а с гръм и трясък ще се провали и ще плаща много тежка цена за това, което е правил”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *