Сидеров: Ще искаме предогояваряне на условията, с които България се присъедини към ЕС

Сидеров: Ще искаме предогояваряне на условията, с които България се присъедини към ЕС

Лидерът на „Атака“ представи и логото на партията за евроизборите: „Ние чуждото не щем, обаче и своето не даваме. Да си вземе своето от ЕС“
Експериментът на партия „Атака“ е успешен. Аз съм удовлетворен, че успяваме да отсеем добрите кандидати, които са неопетнени. Те са млади, с кариера и не са били в политически ръководства на партии. Това каза лидерът на партия „Атака“ след регистрирането на евролистата си в ЦИК, предаде репортер на Novini.bg.
„Тези избори ще са сложни, защото избирателната активност ще е ниска. Това се дължи на отвращението на хората и скандалите. Аз отстъпих встрани и дадох път на младите“, заяви Сидеров. „Призовавам и други колеги да го направят“.
„Искаме предоговаряне на условията, с които България се присъедини към ЕС, и преразглеждане на регламента, по който получаваме евросубсидии. Ние продължаваме да получаваме значително по-малка финансова помощ от останалите европейски страни. Над един трилион ще бъдат разпределени в следващия програмен период и ако България не си поиска правата, по-добре да излезем от ЕС. Другото ни искане е отпадане на санкциите срещу Русия“, коментира още Сидеров.
Лидерът на „Атака“ представи и логото на партията за евроизборите: „Ние чуждото не щем, обаче и своето не даваме. Да си вземе своето от ЕС“.Георги Димов ще води листата на „Атака“ за европейските избори, съобщи пред журналисти лидерът на партията Волен Сидеров при регистрацията на кандидатите им за евродепутати в Централната избирателна комисия. Той посочи, че Димов е 37-годишен, историк по образование, „много ерудиран човек, който е много добре ориентиран в идеологията на „Атака“.
Втора в листата е Мариета Караджова – юрист, а трети е Христо Спасов – икономист по образование. Сидеров посочи, че те не са в първа младост, но в идеалната възраст за политическа кариера.
„Това са хора, които не са били в управляващия политически елит, в същото време са с виждане, което показаха по време на политическата академия по ТВ „Алфа“, посочи лидерът на „Атака“. Той съобщи, че в академията са се включили 45-50 души, от които зрителите са класирали 17 в листата. По думите му това е бил един успешен експеримент. Надявам се, че това, което „Атака“ показва, ще бъде нов модел – наистина да дадем път на младите, аз го направих, отстъпих крачка встрани, не съм в листата, каза Сидеров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *