СИК е ГЕРБ, а ГЕРБ е СИК

СИК е ГЕРБ, а ГЕРБ е СИК

Кандидатът за шеф на ВКС го блъсна кола и той се отказа от състезанието за поста. Шефът на синдиката „Подкрепа“ призовава към бунт и метежи. Някакъв друг висш магистрат го пребиха с винкели тия дни. МВР на петия ден от изчезването на Сертов пуска хеликоптери да го дирят и съобщват номера на колата, с която е заминал в неизвестна посока (по Дачков и А. Ейнджълс).
През това време Ало, Ваньо си е Ало, Ваньо. Шефът на „Спешна помощ“, уволнен от предишното правителство, е възстановен на работа. Правосъдното министерство и Авиоотряд 28 се тъпчат с много пари, които трябва да профукат до 31 декември.
В Дебелт има размирици, а язовирите и реките в Югоизточна България преливат. Разни посланици бунят кошера, а съдиите се оправдават неубедително. Из ефира се носят разни подвиквания за КТБ. Искров потъна в мъглата. Мишо Бирата е в графата „Прекратени спомени“. Неизвестният извършител се шляе из пространството, необезпокояван от никого. СИК е ГЕРБ, а ГЕРБ е СИК. Аз нямам друго обяснение.Любо Кольовски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *