Скандален гербер напира за кмет на Свиленград. Свързват името на Иван Андреев с наркотрафик, изнудване и комарджийство

Скандален гербер напира за кмет на Свиленград. Свързват името на Иван Андреев с наркотрафик, изнудване и комарджийство

Скандален кандидат на ГЕРБ напира за кмет на ключовия граничен град Свиленград, алармираха читатели на Nbox. Името на Иван Андреев, известен като агент Мак в града, заради принадлежността си към Държавна сигурност, която упорито отрича, е свързвано с редица престъпления, сред които наркотрафик, изнудване и страст към комарджийството. В града дори се опасяват, че ако Андреев спечели предстоящите на 25-и октомври кметски избори, ще злоупотребява с общинските пари именно заради влечението си към хазарта.
Според запознати Андреев има отношение и към трафика на наркотици в района, който минава през митница „Свиленград“. През граничният пункт преминават едни от най-големите пратки на наркотици, като само през лятото граничарите там хванаха стотици килограми хероин. Жители на Свиленград споделиха пред Nbox, че от Андреев се очаква да покровителства и контрабандния трафик на цигани, който генерира огромен годишен оборот в региона. Самият той пък бил запознат с престъпните схеми и можел да се справи добре с поверените му задачи в ключовия митничарски град.
Името на Андреев се забърка и в скандал с местната фирма „Агропионер“, от която той е изгонен заради злоупотреби. Въпреки насаждането на убеждение в града, че именно Андреев е собственик на компанията, той единствено е заемал поста на изпълнителен директор в нея, до момента в който не е отстранен. Според различни източници Андреев е бил изгонен от фирмата, защото той и членове на семейството му са я използвали за лични цели.www.nbox.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *