СКАНДАЛЕН СИГНАЛ ДО „ЗАД КУЛИСИТЕ“ ЗА ПОМОРИЕ

СКАНДАЛЕН СИГНАЛ ДО „ЗАД КУЛИСИТЕ“ ЗА ПОМОРИЕ

ЗАД КУЛИСИТЕ публикува дословно, без редакторска намеса, получен на редакционната си поща анонимен сигнал, поради скандалната информация, която съдържа:“КМЕТЕ, КМЕТЕ,Толкова си издухан вече, че от липса на въздух започваш да губиш ориентация къде се намираш и с кого, какво приказваш………….
Май, твоята идиотска идея да поставиш статуята на защитника на града ни Св.Георги в центъра на кръговото кръстовище не стана. Светията, нито ти е подчинен, нито е на щат към тебе, нито ти си месия. Освен, ако си вече си превъртял в обкръжението на твоите пудели, скачайки в унес около тебе?
И какво ти трябваше да говориш с дядо Йоаникий на официалния обяд на Гьоргьовден колко си велик. Отговора на дядото беше жесток към тебе, нали така? Свидетели от първа ръка разказаха как си позеленял от яд!
Разбра ли, най сетне, че Светията не ти е подчинен, още по малко да бъде поставен като регулировчик в центъра на колелото. За твоята недомислица, ти получи заслужено шамар от най високата църковна институция в страната.
Ще се изпълни мнението на светата Църква, защитника на античния Анхиало и патрон на манастира ни, да бъде поставен пред боровите дървета до оградата на манастира. Миряните да поставят там цветя и се молят на спокойствие!
Защо на 6 май не дойде делегация от Неа Анхиало знаеш най добре с пиянските оргии всяка година там от т.н. делегация от община Поморие. Нито има сключен договор досега, и на гърците им писна от това безделие.
Не стана и твоята далавера да обсебиш двора на манастира от 23 дка за уж измислен парк, при съществуваш вече такъв. Близо 500 години дори турците не са посмели да се докоснат до църковните земи, а ти нещастник си позволяваш да игнорираш историята на нашия град в полза на скрити частни интереси.
„Кой ти даде право да продадеш земята около най старата ни църква „Христос“, и кой ти даде право да забраниш желанието на църквата да постави пилони до входа с развети знамена на българския национален флаг, на Европейския съюз и на Светата Сливенска митрополия. На 6 август ще се чества 250 години!
Както казват възрастните поморийци, чорапа започна да се разплита, и съдебните дела около крещящите закононарушения в общината излизат най сетне! Губенето на ориентация е показателно за избиващата твоя злоба!
Очаквани с радост от нашите съграждани съдебни дела, за да се разбере колко е куха и проядена от корупция е измислената върхушка около тебе. Папкането май ще секне за радост на обикновените съграждани. Иде Видовден!
За твое нещастие, историята не можеш да я промениш, още по малко да налагаш своите пост комунистически виждания, мухлясали от некачественото брашно с което правиш банички. Поморийци виждат и разбират твоя тъжен край. За морал, семейни ценности и други етични неща не ставаш въобще“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *