Скандали в „Ботев“, напускащ засипа треньора Генчев с обиди

Скандали в "Ботев", напускащ засипа треньора Генчев с обиди

Скандали в „Ботев“, напускащ засипа треньора Генчев с обиди

На фона на ужасяващото представяне на терена, скандалите съпътстват пловдивския Ботев и извън него, а проедният бе сътворен от Тимур Дагуев.

Доскорошният помощник-треньор на тима, който бе преквалифициран в отговорник по изходящите трансфери, напусна клуба и използва социалните мрежи, за да засипе треньора Станислав Генчев с обиди.

Не става ясно какво е предизвикало скандала между двамата, но Дагуев използва изрази като „идиот“ и „лъжец“ по адрес на наставника.

„Направих всичко, което можах с пълно уважение и чиста съвест. Да се боря с един идиот, който може да не спира да лъже всеки ден не е в мой интерес. Защо не е интересно?

Защото той е слаб опонент и изобщо не е мъж за мен. Бедният човек отвътре е празен. Нула смелост! Най-големият лъжец, който съм виждал. Бог вижда всичко и времето ще покаже всичко станало наяве.

Гордея се със свършената работа през последните 3 години. Това никой не може да ми го вземе. Можете да се карате колкото си искате, вече не е мой проблем. Направих всичко, за да се чувствам добре в клуба през тези 3 години. Късмет“.

Въпреки сериозния бюджет и афишираните амбиции за позиция в челото на класирането, Ботев за втора поредна година стартира сезона по ужасяващ начин.

Към момента „канарчетата“ са на 14-а позиция с едва две точки от пет мача, а надеждите са, че днес най-сетне ще бъде постигната първа победа на „Колежа“ в мача срещу новака Крумовград.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *