Скандал! ГЕРБ и ДПС във взривоопасна сделка – Йордан Цонев става шеф на БНБ

Скандал! ГЕРБ и ДПС във взривоопасна сделка – Йордан Цонев става шеф на БНБ

Корпулентната сянка на Делян Пеевски наднича зад тази схема
Зад авансцената на безкрайните и безплодни консултации за съставяне на нов кабинет, се разиграват нечисти сделки и договорки, за които публиката ще научи в последната серия на филма.
Източници от партийните централи ни довериха, чеБойко Борисов си е подсигурил подкрепата на ДПС за правителството със скандална задкулисна сделка! Лидерът на ГЕРБ и Местан са се разбрали Иван Искров да бъде отстранен и неговото място като управител на БНБ да заеме Йордан Цонев!Не случайно, именно Йордан Цонев и Делян Пеевски ще внесат още в първите дни на новото народно събрание законопроект, с който да се осветлят всички политици и офшорки, които имат кредити от КТБ. Това обяви пред БНТ самият Цонев, по-рано днес.
Очевидно, е изключително важно КОЙ ще контролира процесите в КТБ, които ще се случат по времето на новия кабинет и на новата управа на БНБ, към която се е устремил заместник председателят на ДПС. Не случаен е фактът, че в цялата схема отново изплува незаобиколимият и корпулентен най-усешен млад политик от партията – Делян Пеевски. Той изскача от всички ключови сфери– от вътрешната до банковата сигурност, от които на практика зависи стабилността на държавата!Избирането на Йордан Цонев за гуверньор на БНБ би било достатъчно скандално, но още по-скандална ще бъде сянката на Делян Пеевски зад него!
Ако това се случи,взривът, който разтресе новороденото правителство на Орешарски през миналата година, не би трябвало да бъде с по-малка сила и за правителството на Бойко.
При положение, че отново държавата ще става заложник на ДПС, чрез тандема Цонев-Пеевски, по-добре наистина да ходим на нови избори или да затваряме кепенците и да се молим Ангела Меркел да ни нападне и превземе за 24 часа.
Това, последното, е черен хумор, разбира се!www.no-comment.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *