СКАНДАЛ! КАТАЛОГА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ! КАРТИНИ ОТ „ДАНС – ДРАШКОВ, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, ВЕСЕЛИН МАРКОВ“, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, В. УИКЕНД, ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ… ОБЩО 2499! ПРОКУРАТУРАТА АРЕСТУВА 380. В ЧИИ „САРАИ“ СА ОСТАНАЛИТЕ?

СКАНДАЛ! КАТАЛОГА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ! КАРТИНИ ОТ „ДАНС – ДРАШКОВ, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, ВЕСЕЛИН МАРКОВ“, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, В. УИКЕНД, ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ… ОБЩО 2499! ПРОКУРАТУРАТА АРЕСТУВА 380. В ЧИИ „САРАИ“ СА ОСТАНАЛИТЕ?

Както вече писа АФЕРА Цветан Василев е имал ПЪЛЕН КАТАЛОГ на ВСИЧКИ картини, които е притежавал. Василев ги е снимал и застраховал.
АФЕРА притежава снимки на част от целия каталог на Цветан Василев от картини, включващ подарени му от известни личности.
Всяка картина е заприходена. При „арестуването“ на картините на Цветан Василев от КТБ бе обявена бройка от 360-380 картини, които бяха извозени в Националния исторически музей. Само Игор Марковски претендира, че в трезор на КТБ има 275 броя картини.
Всички картини от каталога на Цветан Василев са номерирани.
Каталога на Цветан Василев с картини съдържа всички картини, намиращи се в сградата на КТБ от №№ 001 до 2499! От 2499 картини „арестувани“ бяха едва 380. Къде са останалите? В чии „сараи“?
В каталога на Василев са ВСИЧКИ картини: оставени в трезора, оставени за отговорно пазене, подарени му, наследени, когато е купил сградата – от предишния собственик, бюрото на Буров, т.е. ясно е, че той е номерирал всички произведения на изкуството, за да ги застрахова.
Ако някой още се чуди защо ДАНС са проспали „аферата КТБ“, нека се взре в подарената картина на Цветан Василев от „троицата в ДАНС“, която е от „библиотекарския кръг“ и доведе службите до потрес – Иван Драшков, Цветлин Йовчев и Веселин Марков:
1. Картина на Цветан Василев е подарил и Делян Пеевски
2. Картина от президента Георги Първанов
3. Картини от Ирена Кръстева
4. Картини от в. Уикенд, който днес громи Цветан Василев неудържимо
5. Картина от Христо Ковачки
6. Изключително скъпа картина на Деймън Хърст, подарена вероятно от Красимир Гергов
7. Картина, подарена от ексшефката на Комисията по защита на класифицираната информация Цвета Маркова
И още, и още картини можете да видите на Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *