СКАНДАЛ! КОЙ E ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ? ИМА ЛИ ЗЛОУПОТРЕБА С ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ В ОБЩИНА – ГАБРОВО?!

СКАНДАЛ! КОЙ E ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ? ИМА ЛИ ЗЛОУПОТРЕБА С ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ В ОБЩИНА – ГАБРОВО?!

Очакваме отговорите от водача на листата на ГЕРБ за Европейски парламент. Единствено АФЕРА разкриваистинските лица на кандидатите за европейски депутати. Публикуваме анализ, който разкрива скандални данни за печелене на обществена поръчка в Община – Габрово. Става въпрос за усвояване на европейски средства по Оперативна програма “Регионално развитие”, ръководена при управлението на ГЕРБ от министрите Росен Плевнелиев и Лиляна Павлова.
Твърденията, които публикуваме са повече от скандални и очакваме отговори от Томислав Дончев, бивш кмет на Габрово, бивш министър по усвояване на еврофондове, настоящ депутат, ползващ имунитет, а и кандидат за член на Европейския парламент. Този отговор Дончев дължи не на АФЕРА, а на тези граждани, които ще агитира и ще очаква подкрепа от тях.
Скандалът наистина е голям, защото публикацията засяга
нарушения на Закона за разкриване и предотвратяване на конфликт на интереси, а Томислав Дончев вече призна, че е контактувал с осъдения на първа инстанция бивш шеф на едноименната комисия Филип Златанов, известен още като Фифи Тефтерчето.
Водачът на листата на ГЕРБ отдавна твърди, че очаква “кална” кампания. Трябва категорично да уточним, че АФЕРА не е страна в предизборната кампания. Представяме материалите, такива, каквито са, а ако някой се страхува от истината, то нека се откаже още сега. Ако премълчи отговорите на въпросите, които публикацията поставя, то това ще е признак на страх и мълчаливо съгласие, че твърденията отговарят на действителността.
АФЕРА не взима страна, а поставя въпроси.
АФЕРА не е разследващ орган и не повдига обвинения, а поставя въпроси. АФЕРА очаква компетентните институции също да проверят фактите.
АФЕРА е водена от мотива, че само истината ще ни направи свободни.
АФЕРА очаква отговорите, защото моралната отговорност през
избирателите днес е по-тежка, та нали цяла година се питаме едно и също – КОЙ?
Имате думата за отговор, господин кандидат за европейски депутат. Днес, утре ще бъде късно!
Информация в АОП за обществената поръчка:http://rop3-app1.aop.bg:7778/portal/page?Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *