Скандал, Писанчев, скандал! Дансаджии закусили здраво в дома на задържания кмет на район „Младост“ във Варна

Скандал, Писанчев, скандал! Дансаджии закусили здраво в дома на задържания кмет на район „Младост“ във Варна

Дансаджии натворили куп скандални тъпотии по време на задържането на Христо Христов, кмет на район „Младост“, осведомяват ни от самия връх на ДАНС и „оперативни аташета“ от двете големи посолства. На 13 август, сряда, в 7 часа сутринта, самозабравили се „денсъри“ вилняли в дома на Христов. Инфото ни, повтаряме, е от ДАНС. Не сме се срещали, не сме разговаряли по мобито и не сме правили интервю с кмета. Всъщност никога не сме го правили – нито по мобито, нито „на живо“. Инстинкти, Писанчев, инстинкти, образцово законопослушание и доказано през годините резултатно оперативно мислене. Наши високопоставени източници на информация изкараха всичко за ареста.Ало, Писанчев, докога разпищолени дансаджии ще се държат като разгащен башибозук по време на задържания, обиски, претърсвания и изземвания? Докога?! Самопоканили се „денсърите“ в дома на кмета. Разшетали се из кухнята. Извадили краставички, сиренце – налапали се. Ей, Писанчев, защо не се грижите за командированите, Писанчев. Не ги храните, ей. Да плюскат толкова селяндурски. Пъхали сиренцето и краставичките в ненаситните си устища направо с мазните си пръсти. Потресаващо. Скандално. Писанчев, не се ли срамувате от подобна свинщина? Да бяхте поканили гладурниците, на които дебелите заплати явно не им стигат, да си хапнат в „оперативния хотел“ на Жоро Свинаря, за да не се излагат така по време на акцията.
Наш приятел от „Сигуранцата“ в амбасадата на САЩ вече кръсти издънката на ДАНС във Варна – „Голямото плюскане“, докато преглеждаше заедно с наши хора от МО трасето на „онзи кабел“ на NATO. Нали се сещате, ПИСАНЧЕВЦИ, защо ви наблюдават янките за тази левашка осветяваща акция – дано да не ви поръчат на „Вътрешна“ за арест направо в Агенцията… На фона на необявената война между Русия и Украйна как ли им изглежда на мнителните янки в посолството разкриването на трасето на свръхсекретния кабел чрез акция срещу „имотни измами“?ПИСАНЧЕВЦИ тепърва ще треперят, тепърва ще се обясняват за допускането на „непредизвикани грешки“. Питането е безпощадно ясно – „Кой ви поръча акцията, кой, кой, кой?!“. Не че отговорниците по сигурността в амбасадата за NATO-комуникациите на територията на страната не знаят. Ама ще питат, за да го отнесат по пълна програма поръчкаджиите.Писанчев, кога ще върнете паричките на Вальо, малкият син на кмета Христов, които „денсърите“ безсрамно са „прибрали“? Колко бяха – 538 лева ли по „опис“.
О, да, Писанчев, не се чудете откъде знаем, след като не сме общували с „джандарите“ или нападнатите в дома си. Ами от самия връх в Агенцията, Писанчев, от тези, които ви контролират оперативно и са поразпитали някои от възмутените дансаджии, участвали в задържането. Дори те са се погнусили от колегите си. Срам. Писанчев, вие нали сте наясно, че в двете големи амбасади, които най-отблизо наблюдават поръчковите джандарски изпълнения, вече има инфо за поредната издънка…Какво да кажем за „оперативното безхаберие“? Толкова са били юрнати „денсърите“, че дори объркали колата на Христо Христов. Нали уж са го следили. Защо тогава е успял така да ги избачка и да им покаже колата на жена си, която е била в гаражна клетка в „блок отсреща“. Смехурковци.
И последно, Писанчев – само да не се изкушите да си отмъщавате за „осветяването“. Ако ни объркате с притиснатите от „Опасните новини“, ще изхвърчите, Писанчев, със скорострелността на най-модерните щатски снайпери. Пробвайте се. Да видим дали масоните на Свинаря ще ви опазят на поста. О, да – попитайте Делян Пеевски за ресурса ни за „ресто“ – въздействие. Той е наясно от 8 август миналата година. Другото е съдбовното – ИНШАЛАААХ, както казват Ахмед и наш приятел от РУМНО.www.bgsniper.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *