Скотска „журналистика“, скотска „власт“, скотски цигански живот. Гарантирано от ГЕРБ. И в „Младост“ – Варна!

Скотска „журналистика“, скотска „власт“, скотски цигански живот. Гарантирано от ГЕРБ. И в „Младост“ – Варна!

ОТВРАТИТЕЛЕН ЦИГАНСКИ ГЕРБ – ПИАР. ТЪПИТЕ ЖУРНАЛЯ ДА БЯХА ПИТАЛИ КОЙ ПОКРИ ДЕЛОТО НА ГЕРБ –РАЙОННИЯ КМЕТ, ДЕТО ГО ИЗПИСАХА КАТО „БОРЕЦ“ СРЕЩУ „МАНГАЛИТЕ“!
Брилянтни снимки на Красимир Делчев. Всичко казват. И онова, което всички журналя днес премълчаха.
Цял ден КОНТРОЛИРАНИТЕ ОТ ВЛАСТТА ТЕЛЕВИЗИИ, пропагандно, от сутринта облъчваха публиката как събаряли незаконни цигански „постройки“, ти, да видиш, в „Максуда“ – Варна.
Цял ден по същите ГЕРБ/Пеевски КОНТРОЛИРАНИ ТЕЛЕВИЗИИ се подвизаваше районният кмет на квартал „Младост“ Христо Христов, който придвидливо се набута преди време в ГЕРБ и сега е кандидат за районен кмет от ГЕРБ пак на „Младост“.
Та, цялата тая тъпоумна дандания с „мангалите“, бе просташки, тъпоумен пиар на ГЕРБ и Христов.
Тъпите журналя обаче, изобщо не си направиха труда да попитат „бореца“ срещу „циганските“ паянтови коптори Христо Христов, както и ГЕРБ Иван Николаевич Портних, какво направиха до този момент, за да осигурят къде да живеят циганите. Журналята пропуснаха и да уведомят публиката КОЙ И КАК ПОКРИВА РАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ ГЕРБ РАЙОННИЯ КМЕТ ХРИСТО ХРИСТОВ, който бе арестуван при акция на ДАНС, уличен в имотни измами и схеми. Но пък каканижеха като папагали по „тънката циганска струна“, защото българинът като чуе „мангал“ и се хваща за кобура.
Скотска „журналистика“, скотска „власт“, скотски цигански живот.
Гарантирано от ГЕРБ.Afera.bg
Снимки: Красимир Делчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *