След насилието над дете със заболяване: Бащата и кметът са се споразумели за край на делото

След насилието над дете със заболяване: Бащата и кметът са се споразумели за край на делото

Обиди и удари над дете с тежко заболяване. Кметът на ямболското село Иречеково ударил с колан 13-годишно момиче, защото се подразнил от шума, който вдига пред заведението му.

Случаят е от месец април, но близките подават сигнал чак сега, в търсене на справедливост.

Кметът на село Иречеково Николай Генов обеща да присъства и да бъде включен в ефира на bTV, но тази сутрин го няма, а телефонът му е изключен.

„А не, не съм го ударил, това е другата страна, че съм ударил дете. Значи, ако познавате детето този разговор ще е излишен да се води, това не е дете, а жив изрод, знаете ли, не говоря физически как изглежда, а за възпитанието, просто е …“, разказа вчера Генов.

„Вчера в късния следобед се свърза с мен човек, който каза, че е представител на кмета на селото и предложи нова спогодба за извънсъдебно решаване на случая“, заяви днес адвокатът на бащата на потърпевшето семейство Стоян Маринов.

„Преди около месец те отново бяха предложили такава спогодба, но тогава бащата Димитър Димитров не прие. Обадих му се и му съобщих за ново предложение и му казах да го обмисли. След около 40 минути той ми се обади и ме попита какви могат да бъдат последствията и в единия случай, и в другия, а след това прие новото предложение. Двете страни подписаха споразумението и до два дни ще бъде вкарано в съда, за да бъде прекратено делото“, разказа той.

Повече гледайте във видеото.

 

Източник Btvnovinite.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *