СЛЕД ПОДОБНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ НИ ИЗВИНЕНИЯ, НИ ОБЯСНЕНИЯ

СЛЕД ПОДОБНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ НИ ИЗВИНЕНИЯ, НИ ОБЯСНЕНИЯ

Не вярвах, че е възможно, но все пак се намират хора (за щастие не много, но видимо компютърно грамотни, след като са във Facebook), които застават на страната на Кирил Домусчиев при снощната му колосална издънка с журналиста на бТВ, когото той нарече няколко пъти олигофрен и накрая го изблъска с погнуса с ръце – просто защото последният му беше задал един простичък, ако не и чак добронамерен въпрос: защо по трибуните на стадиона е имало празни места.
Личното ми мнение е, че това беше преломният момент ако не в бизнес кариерата, то поне в обществено-политическата кариера на това повярвало във величието си човече, чийто футболен „проект“ не просто стана забележим в цяла България (пък дори и вън от нея), но успя да спечели и симпатиите на фенове на смъртно враждуващи помежду си отбори.
И всичко това си отиде за една вечер, за един миг, с една непремерена приказка, причинена или от убийствено високо самомнение, или от неподходяща за конкретния алкохол дрога.
След подобна демонстрация нямат значение ни извинения, ни обяснения. Само времето (и то ще трябва много време) може да накара хората да забравят, че рязко издигналото се величие Домусчиев може да има много колкото си иска пари, но като няма съответстващите на тях морал и емоционална интелигентност, не може да заслужи уважението на гражданите.Стефан Янков
Колаж: СВОБОДЕН ЧОВЕК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *