Мястото на убийството на Алексей Петров (ВИДЕО+СНИМКИ)

Най-голямата пратка досега: Испанската полиция конфискува 9,5 тона кокаин (ВИДЕО)

Мястото на убийството на Алексей Петров (ВИДЕО+СНИМКИ)

Алексей Петров беше застрелян в сряда по обяд. Убийството е извършено с автомат над столичния квартал „Драгалевци“, на пътя, който води към хижа „Алеко“. Той е бил охраняван от трима бодигардове, но те са били на разстояние от жертвата.

Достъпът до мястото е свободен вече. С ленти е оградена част от пътеката, която минава през гората и от време на време излиза на пътя. В района телефоните губят обхват.

ВСИЧКО ЗА ПОКАЗНОТО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

Сигналът за стрелбата е получен в МВР в 12.20 ч. в сряда. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които установяват безжизнено тяло на мъж и ранена жена. Тя беше откарана в „Пирогов“ в тежко състояние. Настанена е в противошокова зала, съобщиха за NOVA от Спешна помощ. 

В сряда от Прокуратурата заявиха, че гардовете се разпитват. Жената, която беше ранена, ще даде показания, веднага щом състоянието ѝ го позволи. Тя е настанена в „Пирогов“ и ѝ предстоят две операции. 

„Проучваме маршрута на жертвата и провеждаме издирвателни действия и събиране на доказателства. Огледите продължават”, заяви още Тодоров.

ВСИЧКО ЗА ПОКАЗНОТО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *