След следващите парламентарни избори, НС ще го гледате само отвън. И Реформаторски блок, и АБВ, и НФСБ с ВМРО, а Татяна Дончева Борисов може да я назначи като цигуларка на село Банкя

След следващите парламентарни избори, НС ще го гледате само отвън. И Реформаторски блок, и АБВ, и НФСБ с ВМРО, а Татяна Дончева Борисов може да я назначи като цигуларка на село Банкя

Прочетох брътвежите на Радан Кънев по повод срещата с някакъв си Дол. Нито тоя Дол ме интересува, нито Радан Кънев!
Тия хора, политиците, не разбраха ли, че сме ги пратили в НС не, за да говорят, а за да работят, да действат. Обаче те не могат и не искат да излязат от амплоато си на статични говорящи папугаи!
Радан Кънев се скъсал от писане, какво трябвало да се случи в България със „съдебната реформа“, за да се доближим до постиженията на румънците в борбата с корупцията и престъпността.
Радане, на българите им е все тая какво трябвало да се направи, а живо се интересуват – какво се прави и КЪДЕ е резултатът. Резултати няма никакви до този момент. 100 дни си клатите краката и ти, и Москов, и Лукарски., и Атанасов… за Куновепръмова да не говоря. Тя освен да си криви устата друго не знае. Отвратителни сте!
Борисов не случайно ви прибра под крилото си – защото знае, че сте безопасни игли и никакви реформи няма да направите, корумпетата ще си живуркат и вие с тях (от тях, като тях), а като дойде време, ще ви изхвърли като „лайняни пръчки“. Иначе вие сами се погрижихте много добре за политическата си дискредитация пред избирателите. Народното събрание, след следващите парламентарни избори, ще го гледате само отвън. И Реформаторски блок, и АБВ, и НФСБ с ВМРО, а Татяна Дончева Борисов може да я назначи като цигуларка на село Банкя.
Смешни и жалки човечета!
А сега ще предоставя и на вас това „възпламеняващо“ епистоларно слово:
Радан Кънев: Проведох работна среща с президента на ЕНП Жозеф Дол на тема съдебна реформа, борба с корупцията, няколко думи за местните избори.
Получих много силно разбиране и обещание за публична политическа подкрепа за конкретни радикални решения в съдебната реформа. Г-н Дол напълно сподели виждането ми, че няма причина да откриваме топлата вода и да губим 8 години като румънците. Просто трябва да следваме техния път: Разделяне на ‪#‎ВСС‬, независим прокурор за борба с корупцията, ограничаване на правомощията на главния прокурор, овластяване на ново поколение съдии и прокурори, засилване на ролята и отговорността на министъра на правосъдието.
Ние нямаме осем години. В рамките на мандата, реформата трябва да бъде завършена и да започне да дава плодове в сферата на инвестициите, икономиката и работните места.
Иначе мандатът ще бъде неуспешен.
Жозеф Дол: България трябва веднага да последва примера на Румъния в правосъдната реформа.
Това ще доведе и до бързо възстановяване на инвестициите, работните места и икономиката. Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *