СЛЕД 14 МЕСЕЦА БРАК: Съпругът на Бритни Спиърс подаде молба за развод

Жената на Брус Уилис търси помощ, за да преодолее депресията

СЛЕД 14 МЕСЕЦА БРАК: Съпругът на Бритни Спиърс подаде молба за развод

Попзвездата Бритни Спиърс и съпругът ѝ Сам Асгари са се разделили след 14 месеца брак, съобщават американските медии. Двойката се срещна за първи път на снимачната площадка на музикален клип на Спиърс през 2016 г., а през юни 2022 г. се врече във вечна вярност на малка, но звездна церемония. По информация на „Асошиейтед прес“ Асгари е подал молба за развод.

СНИМКИ НА СЕМЕЙСТВОТО ВИЖТЕ ТУК

Представители на Спиърс и Асгари все още не са коментирали новината за раздялата. 

В последния пост на певицата в Instagram, публикуван след появата на новината за раздялата, тя просто изразява намерението си да си купи кон.

Съпругът на Бритни Спиърс опровергава слуховете за контрол над нея

Американският модел и фитнес инструктор от ирански произход се запознава със Спиърс, докато тя снима видеоклипа към песента си „Slumber Party“. Той изигра ключова роля по време на борбата ѝ за попечителство с баща ѝ Джейми, като преди решаващото съдебно изслушване облече тениска с надпис „Free Britney“.

Асгари предложи на Спиърс брак в дома им през септември 2021 г. Докато бяха сгодени, обявиха, че очакват първото си дете, но по-късно съобщиха, че изпълнителката е направила спонтанен аборт. Сватбата им в дома на суперзвездата в Тузънд Оукс, Калифорния, беше интимно и пищно събитие, на което присъстваха знаменитости, сред които Парис Хилтън, Мадона и Дрю Баримор.

Бритни Спиърс се омъжи, бившият й опита да провали сватбата (ВИДЕО+СНИМКИ)

Преди това певицата беше омъжена за приятеля си от детството Джейсън Алекзандър в продължение на 55 часа през 2004 г. и за рапъра Кевин Федърлайн в периода 2004 – 2007 г. Има две деца от Федърлайн.

Подготвят документален филм за Бритни Спиърс със скандални разкрития

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *