Служебният кабинет „Близнашки“ е най-мракобесното дело на ГЕРБ

Служебният кабинет „Близнашки“ е най-мракобесното дело на ГЕРБ

Служебният кабинет „Близнашки“ е най-мракобесното дело на ГЕРБ.
Близнашки брутално разчисти терена за предстоящото управление на Борисов. Кадровата разправа в администрацията е само щрих от мрачната картина.
Службашкият кабинет сега скришом работи по бюджета, който 43-я парламент ще приеме набързо. Тоя парламент ще приеме и нов изборен кодекс. Напролет или когато и да са извънредните избори ще се играят по свирката на тоя кодекс. Това е поредният кръг от спиралата, в която ни набута Борисов с нахлуването си във властта.
Медиите в голямата си част казионно обслужват тоя сценарий. Няма никакво значение дали ще мернете в него сянката на Луканов и останалите творци на подмяната. Защото се видя, че най-лансираната стока на политическата сергия е предателството. Предлага се на достатъчно ниска цена, а при такъв дъмпинг останалите ценности просто си губят значението.
Не знам кой и какво трябва да направи, за да се промени четвъртвековното статукво. Наясно съм само, че за пореден път ни излъгаха. За терминалите вече ми е късно да мисля.
Някои от компромисите, които сегашните играчи в парламента са готови да направят, ще ни докарат много големи беди. Токовият удар ще ни се стори детска игра.
Очаква се още в първите дни на работата си парламентът да се превърне в безмитна зона за обмен на идеологии, националноотговорни каузи и други ценности. И предмети.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *