Служител на Община Поморие нападна с бухалка шофьор на пътя, опитват се да го покрият

Служител на Община Поморие нападна с бухалка шофьор на пътя, опитват се да го покрият

Служител на Община Поморие, директор на дирекция (за сега ще спестим името му), и неговият спътник в автомобила, нападнаха в неделя (02.09.2018 г.) малко след 19.30 ч. друг шофьор в черноморския курорт.
Свадата е започнала от бензиностанцията между Новия и Стария град, а инцидентът се е разиграл в близост до сградата на РПУ-Поморие. Агресивният служител на Община Поморие е изпаднал в делириум, защото колата пред него се е движила със законоустановената скорост, която му се е струвала прекалено ниска. След като е успял да изравни автомобилите, при отворен прозорец е започнал да псува и се е заканил, че ще извърши убийство над другия шофьор, споделя заплашвания пред „Зад кулисите“.
Шофьорите на двата автомобила спрели на пътя, уж да изяснят ситуацията, а всъщност служителят на Община Поморие е излязал от колата държейки в ръцете си бухалка, за да се саморазправя. Единствено бързата реакция на полицаите е предотвратила възможността да се разиграе кърваво меле на пътя. Те са затворили еднопосочния участък с патрулка и са тръгнали пеш към мястото на селяндурския екшън, който е бил само на 250-300 метра от тях.
Инцидентът е регистриран в РПУ-Поморие. Сигнал е бил подаден на тел. 112 от очевидци на свадата. Провели са се разпити. Потенциалният пострадал е бил задържан и са му сведени обяснения. Не така стоят нещата, обаче, с нападателя, който явно се ползва с протекции пред местното поделение на МВР, тъй като е служител на Община Поморие. Свидетели на крясъците от страна на самозабравилия се общинар допускат, че е бил под влияние на алкохол и/или наркотични субстанции.
Дежурните полицаи не са направили проби за употреба на алкохол и дрога от шофьорите, въпреки че нападнатият от повярвалия си директор на дирекция в Община Поморие е настоявал това да бъде осъществено и на двамата.
Час след като е задържан в полицията да дава сведения, потърпевшият от агресията на пътя и хулиганската проява разбира от полицаите, че не са намерили бухалка в автомобила на нападателя.
Разпъва ли меверейски чадър полицията в Поморие над кмет от ГЕРБ, общински съветници (от ГЕРБ и ДПС) и служители на институцията и на кого служи – на гражданите, на законите или на пияните и дрогирани феодали?zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *