Слухове за любовна връзка на министър Бъчварова с подсъдимия по аферата „Костинброд“ Румен Желязков тресат Министерски съвет

Слухове за любовна връзка на министър Бъчварова с подсъдимия по аферата „Костинброд“ Румен Желязков тресат Министерски съвет

Вътрешният министър Румяна Бъчварова живее с подсъдим. Тази сензационна новина обикаля Министерски съвет от известно време. Става дума за близките отношения, в които се намирали вицепремиерът и съветникът на премиера Бойко Борисов – Росен Желязков, твърди „Фрог“.
Според наблюдателни служители и източници от НСО двамата дори живеели заедно. Лидерът на ГЕРБ дори се шегувал, че скоро май ще трябва да кумува на важната двойка. Публикуваме този текст след като пореден източник, който бе достатъчно аргументиран, потвърди за романтичната връзка между Бъчварова и Желязков.
Росен Желязков е бивш главен секретар на Министерски съвет в правителството на Бойко Борисов през 2009-2013 година и в служебния кабинет на Марин Райков. Сега е съветник в политическия кабинет на премиера. Желязков бе назначен да подпомага работата на създаването на обраслото с обещания и срокове електронно управление, което се председателства от вицепремиера Румяна Бъчварова.
Росен Желязков е подсъдим по аферата с костинбродските бюлетини. Прокуратурата го обвини в това, че не е изпълнил служебните си задължения, като не е осъществил контрол върху печатницата „Мултипринт“ ООД за изработка и доставка на 8 343 000 броя бюлетини за гласуване. В резултат били отпечатани допълнително 351 075 броя бюлетини.
Главният прокурор Сотир Цацаров и особено неговият замистник Борислав Сарафов бяха сигурни, че е извършена колосално далавера, но с времето твърденията им избледняха. Междувременно някои медии съобщиха, че Бойко Борисов щял да кумува на пиарката си Севдалина Арнаудова. Тя се омъжва за Делян Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *