„Случихме“ на Борисов или кукловоди ни го случиха?

„Случихме“ на Борисов или кукловоди ни го случиха?

Ето така се прави, с подкрепата на ЕНП…
Първо се изпомпват парите от икономиката, като се раздават високи лихви по депозити, и същевременно се засилват регулационните режими върху бизнеса. Оправданието е покриване на европейски изисквания. С вдигането на лихвите по депозитите пък съответно се покачват и лихвите по кредити, което от своя страна е още по-силен удар върху фирмите. За засилване на тренда залагаш и лобистко законодателство, подкрепящо монополи и пазарни гиганти. Същевременно изхарчваш за овладяване на местната и съдебната власт де що държавен резерв има до дупка или оставяйки го на законовия санитарен минимум. Партизираш и държавата до дупка, като дори директорите на детските градини в овладените общини трябва да са лоялни към Партията. После, колкото и да не ти се иска, оставяш експертния наивник Орешарски да управлява известно време, за да повъстанови щетите от вероломното ти управление, пък и да понатрупа отново, за да има отново за крадене, не спирайки в същото време да го обвиняваш публично във всички свои грехове. Нямаш нищо против дори да му дадеш и повече време, въпреки че постоянно организираш протести, целите на които не са промяна, а пропаганда. Случва се нещо непредидено обаче, ЮП е „замразен“ и това форсира събитията. ДПС вече е готово да оттегли подкрепата си от Орешарски, но срещу определени условия, и те кани на кафе в Кърджали да ги обсъдите. Условията са фалит и ограбване на КТБ, банката на ЮП. Очевидно планът се е зародил още с идването на американските сенатори, а ДПС е успяло да спазари с тях бляновете си покрай реализацията на ЮП, срещу унищожението на банката. Извън всякакво съмнение е, че унищожението на КТБ, като финансов инструмент на проекта ЮП, е част от войната срещу Русия. И не може да се реализира без мощна подкрепа отвън. Това обяснява и спокойствието на всички отговорни лица и институции, които я убиха в разрез с всякакви закони, досущ като килъри, извършващи мокра поръчка. Но унищожението на банката има и друга, косвена цел, и това е поставяне на колене на целия банков сектор. Самият факт, че покрай КТБ държавата подпомогна още четири банки, сам по себе си е гаранция, че рискът от втори своенравен банкер е нулиран. И така, връщаш се на власт, по-рано от колкото ти се иска, но действаш, защото ако не си ти, друг ще е. Освен това ти се открива и чудесната възможност, да обвиниш отново комунистите за всичко….И започваш старата песен на нов глас – харчиш позакърпения резерв чрез нови дългове, повтаряйки че комунистите не са ти оставили нищо и изпълнявайки послушно и стъпка по стъпка заповедите на задокеанските ти господари, без да мислиш за друго бъдеще, освен за своето. Симбиозата между теб и тях е ясна – те задоволяват алчността ти и нуждата за власт, ти пък техния план да превърнат страната в територия, на която никой и нищо не може да се развива без одобрението на западните „партньори“. Чрез грантове всички медийни порове са впрегнати да ти помогнат.
Хубава картинка сме, погледнати отстрани, нали? Само след още има-няма десетина години, ще се превърнем в напълно завършено анти-утопично общество.
И с лупа да го бяхме търсили, по-неподходящ премиер няма да си намерим в тези съдбовни за нас и света времена.Това,че
„случихме“ на Борисов, или кукловоди ни го случиха, използвайки манталитета ни, е нашето най-голямо проклятие. Живеем в единствената реалност, която сме способни да възпроизведем. Някои твърдят, че България няма национална доктрина, но тя вече няма нещо повече – национална надежда. Перспективите са поединично спасение, или война, която единствена би могла да ни изкара от орбитата на влияние на новите ни „приятели“.
Ани Ейнджълс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *