СМЪРДИ НА РЕЖИСУРА И ПЛАН. ЗАЩО USA СЛУЖБИТЕ НЕИСТОВО ПОДДЪРЖАТ КОРУМПИРАНИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ И СЛАБИ BG УПРАВЛЯВАЩИ

СМЪРДИ НА РЕЖИСУРА И ПЛАН. ЗАЩО USA СЛУЖБИТЕ НЕИСТОВО ПОДДЪРЖАТ КОРУМПИРАНИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ И СЛАБИ BG УПРАВЛЯВАЩИ

Интересен прецедент за цяла Европа, в бедствието наречено „бежанска криза“. За пръв път една държава брани границите си, не за да не влязат бежанци през нея, а за да не излязат. Българо-турската граница.Смърди на режисура и план.
Въпросът, който трябва да занимава всички от днес е „защо ни брани Турция“? Главният въпрос.
Прецедентът днес по границата ни с Турция, ме навява на мисълта, че България е главна носеща колона на ЕС в момента, и всички факти говорят за това, въпреки, че нито една медия няма да обели и дума за тях.
Нека погледнем картата и да се опитаме да мислим геополитически – освен с Турция, граничим с Гърция, Македония, и Сърбия. Ако България бъде залята шоково от бежанци, подобно на тези четири държави, това означава правителството на Бойко, крепено от кухите патерици РБ, НФСБ и АБВ да падне, и в България да дойде на власт про-руско правителство. Про-руско правителство у нас означава повличане на крак на славяно-езичните, но не членки на ЕС Сърбия и Македония. Отвъд Сърбия обаче, е Унгария, която само очаква съмишленици в източния блок, за да предприеме драстични мерки срещу диктатът на Брюксел. Словакия също няма да остане по-назад, а нека не забравяме, че известният с негативното си отношение към бежанците Виктор Понта точно сега е разследван за корупция. А Гърция е направо готова след поредното „споразумение“ с кредиторите си и последвалият бежански натиск.Та ето как за пореден път България има голямо значение за хода на историята, и ето защо са всичките неистови усилия на американските служби в България управляващите винаги да са слаби, корумпирани и некомпетентни.
Ето защо и сме толкова пазени от шоково нахлуване на бежанци.
България веднъж вече е спасявала Европа от ислямизация. Хан Тервел, в началото на осми век разбива стохилядна армия пред Константинопол, избивайки повече от трийсет хиляди сарацини, и с тази победа спира устремът на арабските бойци към Европа.
Хан Тервел е канонизиран по-късно от западната църква като светец.Ани Ангелс
Източник: Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *