СМЪРТ ПРЕДИ ИЗБОРИ! КАПУТИ, БОСТАНИ И ТИКВИ ЩЕ КОПАЯТ ЛИ ПРЕДИЗБОРНО ГРОБОВЕ?

СМЪРТ ПРЕДИ ИЗБОРИ! КАПУТИ, БОСТАНИ И ТИКВИ ЩЕ КОПАЯТ ЛИ ПРЕДИЗБОРНО ГРОБОВЕ?

Взрив в Горни Лом. Над 10 разкъсани. Мъртви. ПАК заради лайняна корупция и шибано управление на още по-шибаната ни държава. Бареков квичи като шатната патка с обезумели очи при Цветанка Ризова за „нов ред”. Копи-пейст на Бойко Борисов от един по-ранен период, в който търчеше да му дундурка ташаците в Банкя.
Местан каканижи, Радан остана окончателно без устнички и лъготи, дето седне и стане. Бойко Борисов, наричан повсеместно Тиквата, премина през всички вариации на „консенсус”, „широка коалиция” и прочие отдавна скопосани завери зад завесата Бостани.
БСП са като препарирани. Държат се точно като купени гласове – такава транквилантна кампания означава само едно – предварително предателство.
Бареков затваря граници и после веднага ги отваря. Точно, както когато беше журналяйка му нареждаха какво да прави в слушалката.
Утре, нищо чудно, въпреки обявеното закриване на кампанията му във Варна със знаковата постановка „Ревизор” в Драматичния театър, да хукне вместо да затваря границите в полза на ДПС, да копае гробове.
Токът бе вдигнат с 10 процента. „Умните” и „красивите” „протестъри” ги няма. Те управляват близнашката, купени и надупени на ГЕРБ. А „естественият идиот“, както наричат във Фейсбук Плевнелиев, на стадиона гледа мач, като че ли изобщо вдява нещо от футбол.
Единствен Волен Сидеров прави онова, което е правел винаги.
Бареков щял да спре Борисов от управлението. Поведението му при Цветанка Ризова бе изумително отвратително. Парвенюшко. Високомерно. С блеснали разширени очи, да не кажем зеници, джандарската искаше „нов ред”.
И продължава да си въобразява, че у нас всички са кретени и не разбират чий „нов ред” ще проповядва. На Оня, който му ВЪДВОРИ Ковачки.
Агенция БЛИЦ го рекетирала, пищи Бареков при ликата си прилика Недялко Недялков. Смирение, Бареков, малко смирение по темата, защото ако и думичка обели Делян Пеевски за пари и „рекет“, двамата с Недялко Недялков ще се чудите зад коя граница да се скриете.
През това време Бог ПАК даде знак.
Смърт.
Преди избори.
ЗНАК за тебе, българино, ЗНАК, да си купиш една тениска от „три лева” и отгоре и да апликираш един среден пръст за всичките тия келемета, които ти пробутват „морал” и обещания за идиоти.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *