СМЯХ! СМЯХ! СМЯХ!

СМЯХ! СМЯХ! СМЯХ!

В България има над половин милион безработни и 3 милиона недохранени. Ама не протестират! Е, ами няма как да се оправим в такъв случай. В цял свят, в нормалните и дори НЕнормалните държави, има все някакво гражданско общество, което изразява всеобщото недоволство на населението от управляващите.
В България явно всички са доволни…
Банкянският тарикат, който много обича да се изразява като високопланински джентълмен, а не като министър-председател на държава-член на ЕС, днес отново демонстрира неуважението към своите поданици (умишлено не употребявам „граждани“). След като се наговори (а ние наслушахме) през годините за дефицита на овчари в държавоподобието, премина през засаждането на картофи, труповете, които Цецо копа и за капак докара свинарите с кочините и прасетата пред сградата на Парламента, за да го помолят да не подава оставка, днес ни открехна и за „еволюцията“ на телета и агнете, които се превръщали в крави и овце. Привидя му се и бика от клипа на Madonna „Take a bow“. Барабар с матадора!
…Не искам да продължавам, защото „България е пример за борба с корупцията“! Не си го измислям. Думите са на премиера Борисов от днес. От кулоарите на парламента. Пред журналисти!
В Румъния сложиха по един памперс и започнаха да се смеят. Смях! Смях! Смях! Чак в Брюксел ги чули. И – Смях! Смях! Смях! Смехът бил толкова силен и заразителен, че стигнал до Вашингтон и Кремъл, където казаното от Бойко Борисов им събрало погледите и отново: Смях! Смях! Смях! Стоян Тончев
Колажи: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *