Снимаха най-новата Tesla във Франция

Снимаха най-новата Tesla във Франция  - 1

Снимаха най-новата Tesla във Франция

Най-малко два прототипа на новата Tesla Model 3 са били забелязани в движение в Европа, което показва, че автомобилният производител е все по-близо до разкриването на новия модел, известен под вътрешното име „Project Highland“.

Един от прототипите с регистрационен номер „W 707 LM“ е заснет отблизо във Франция, докато е паркиран, а по-късно е щракнат и на магистрала. Видеоклип на автомобила, споделен в Reddit, показва, че целият екстериор е покрит с черна облицовка и камуфлаж, скривайки променения външен вид на автомобила.

Въпреки това получаваме добър поглед към ревизираните фарове на Модел 3, които са много по-тесни от сегашния автомобил и изглеждат малко по-остри и агресивни. Въпреки това остава неясно дали фаровете на този прототип са серийни. Цялостната форма на новия Модел 3 остава същата, но можем да видим, че той е оборудван с нов комплект 19-цолови джанти със сатенено черно покритие.

Очаква се в новия Model 3 да бъдат направени и множество механични подобрения, които да увеличат ефективността, пробега и производителността му. Очаква се интериорът да има и други сходства с по-големите Tesla Model S и Model X и може да се предлага стандартно със система за амбиентно осветление.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *