„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жилищна група „Зоопарк“

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жилищна група „Зоопарк“

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жилищна група „Зоопарк“

На 15 август (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтните дейности на бул. „Самоковско шосе“ № 6, жил. група „Зоопарк“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

бул. „Симеоновско шосе“ от бул. „д-р. Г. М. Димитров“ до бул. „Симеоновско шосе“ № 2.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ № 4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на „Софийска вода“

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *