Стана ясно защо е пропаднало преминаването на Херо в Ботев Пд

Стана ясно защо е пропаднало преминаването на Херо в Ботев Пд - 1

Стана ясно защо е пропаднало преминаването на Херо в Ботев Пд

Димитър Димитров е провел среща със собственика на Ботев (Пловдив) Артур Зингаревич и спортния директор Артур Платек в понеделник. Двамата босове на „канарчетата“ са пътували до Бургас, за да преговарят с Херо, съобщава БЛИЦ.

Според нашата информация, 64-годишният специалист е поставил условията си пред Зингаревич и Платек, а след това са се разбрали днес да се чуят по телефона. Обаждане не е последвало и именно това поражда тълкуванието за пълен обрат в преговорите между двете страни след появилата се вчера информация, че между Димитров и Ботев (Пловдив) е постигнато споразумение.

Запознати твърдят, че има две версии относно разминаването между Херо и „канарчената“. Според едната от тях, опитният специалист е поискал уволнението на определени хора от спортно-техническия щаб, което е било отказано от ръководителите на Ботев (Пловдив).

Другата версия е свързана с нежеланието на дългогодишния асистент на Херо Георги Чиликов да напусне треньорския пост на Спортист (Своге), за да може двамата отново да работят заедно, но този път на „Колежа“. Именно това пък отказало Димитър Димитров да застане начело на Ботев (Пловдив).

Има голяма вероятност, ако „канарчетата“ не намерят друг вариант за треньор, все пак да склонят на условията на Херо.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *