Стартира фотоконкурс „Градът“, посветен на Поморие

Стартира фотоконкурс „Градът“, посветен на Поморие

Освен парични награди, победителите ще бъдат включени във фотоизложба и в изданието „ГРАДЪТ – поезия и фотография“Сдружение „Граждани за Поморие“ и информационният сайт LIBERTA.BG обявяват конкурс за фотографии от съвременно Поморие. В него могат да се включват всички желаещи – любители и професионалисти, без възрастови ограничения и от всички националности.От 1 юни 2019 г. конкурсът е отключен, като желаещите да участват в надпреварата трябва да изпратят до 3 фотографии, с име на автора, адрес и телефонен номер на e-mail: office@liberta.bg. Снимките да бъдат с размер до 1000 пиксела по дългата страна.Крайният срок за записване е 15 юли 2019 г.
На премиерата на книгата „ГРАДЪТ – поезия и фотография“ авторитетно жури ще съобщи имената на тримата победители във фотоконкурса, съответно: I-ва награда – 400 лева, II-ра награда – 300 лева и III-та награда – 200 лева.
Най-добрите снимки ще бъдат включени в поетичната книга „ГРАДЪТ – поезия и фотография“. На премиерата на книгата в Поморие ще бъде открита и фотоизложбата „ГРАДЪТ“.
Номинираните участници ще бъдат известни до 25 юли и ще бъдат потърсени, за да предоставят в оригинален размер файловете на своите фотографии.
Културният проект „ГРАДЪТ – поезия и фотография“, който включва издаването на книга с поезия и фотографии, фотоконкурс и изложба посветени на Поморие, се осъществява благодарение на д-р Васил Костадинов.
Автор на проекта е Стоян Тончев, партньори: Сдружение „Граждани за Поморие“ и екип на информационния сайт LIBERTA.BG.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *