Стефан Миланов: Алексей Петров е сървайвър, символ на срастването между тъмната страна и държавата

Прокуратурата проверява сигналите за сблъсъци между мигранти в дома в Любимец

Стефан Миланов: Алексей Петров е сървайвър, символ на срастването между тъмната страна и държавата

Журналистът на „Клуб Z“ Стефан Миланов коментира убийството на Алексей Петров в студиото на Новините на NOVA. „Първото, което си помислих е че две неща са неоспорими в неговата личност. Първо той е сървайвър. Той е от старите фигури на прехода, оцелял от няколко атентата. И второто, което си помислих е че може би няма друга фигура като него – да е в такава голяма степен ГЕРБ. Той е символ на това срастване между едната страна – тъмната и другата страна, която би трябвало да е държавата“, коментира Миланов. 

„Желанието да бъде убит Алексей Петров е надпартийно и не може да бъде свързано с управляващите“, каза Стефан Миланов. И напомни, че през 2015 г. Златомир Иванов – Златко Баретата е дал интервю, в което е разказал, че „тези момчета, които са се захванали с Алексей Петров, трябва да са доста сърцати.“ 

СНИМКИ НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ВИЖТЕ ТУК

Според Миланов Алексей Петров не е бил човек, който да сподели ако е бил заплашван. Но по думи на близки в последните 2-3 години е бил спокоен, движел се е само с шофьор. Докато напоследък е бил виждан поне с 4-5 охранители. Това разказа още Миланов. 

„При такива фигури, които са преминали през целия преход – през онези 180 или 200 неразкрити поръчкови убийства в България и са оцелели, са се срещнали с достатъчно врагове и съперници. Някои си надвили, но за съжаление, идва ден, в който надвиват тях“, заяви журналистът. 

Повече гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ПОКАЗНОТО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *