Стойка Пипирудата потвърди възможна версия за смъртта на Гроши

Стойка Пипирудата потвърди възможна версия за смъртта на Гроши

„Разбрах за смъртта на Гроши от един приятел. Съжалявам за случилото се. Не съм поддържала връзки с него след излизането си от къщата, все пак са минали 20 години от тогава. Но това, което си спомням, е че той беше много начетен, много умен човек“, казва пред „България Днес“ пловдивчанката Стойка Стефанова, която нашумя след участието си в пилотния Big Brother преди 20 години с прозвището Пипирудата, след като се опитваше да спаси пеперуда, паднала в джакузито в къщата на Големия брат.

Тогава Гоши и неговия най-добър приятел в къщата в първия сезон на шоуто Найден – Нед, непрекъснато атакуваха Стойка със закачки и дори обиди. Въпреки това, към днешна дата тя не таи лоши чувства към бившия съквартирант. Спомня си, че в къщата Гроши повтарял много поведението на приятелите си.

„Буквално ги мултиплицираше. Подвеждаше се по тяхната линия. Особено на Найден. Предполагам, че животът му е бил такъв – на човек, който тръгва по линията на някой друг“, смята Стойка.

Като връща лентата назад риалити героинята си спомня, че сърцето на Гроши било разбито от негова приятелка още по време на участието му.

„Той доста страдаше заради някакво момиче, което го беше изоставило. Беше му много трудно и тежко, но всичко това се прикриваше под значителни количества алкохол. Гроши прикриваше всичко което е у него, като душевност, като емоция… Притъпяваше ги с алкохол“, споделя Пипирудата. Мнението ѝ съвпада с най-тиражираната версия за причината, поради която Гроши сам е отнел живота си. По-рано писахме, че той не е могъл да преживее мъката от любовното разочарование.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *