СТОПРОЦЕНТОВО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ СА ВЪВ ВОЙНА. И КУЛЕЗИЧ ГО ПОТВЪРДИ

СТОПРОЦЕНТОВО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ СА ВЪВ ВОЙНА. И КУЛЕЗИЧ ГО ПОТВЪРДИ

Няма по-сериозен лакмус от Любица Кулезич. По поведението моментално може да се разбере какво точно се случва в любимата и ГЕРБ, на която посвети такъв патос сума ти време. От поне две предавания Любица Кулезич откровено атакува Бойко Борисов за сметка на пазенето на другаря и по сърце и борба – Цветан Цветанов.
Втора седмица Любица Кулезич, засега, ползва прийома – пиниз, за да осмее Бойко Борисов, на когото иначе преди време пишеше смс след смс. И громи Бойко Борисов, ти да видиш, чак ще ни засенчи. Борисов не знаел накъде отива, Борисов приличал на Тодор Живков, Борисов не можел да се ожени… Любица Кулечиз буквално копира коментарите на АФЕРА от седмичните „събития“, свързани с лицето Бойко Методиев Борисов.
За Цветанов обаче думичка на обелва. Критична, де.
Няма нужда да слушате Цветанов какви ги плещи в някаква си „Комбина“ по Нова тв, където пък негов бивш подчинен – психолог щял да ни учи дали Цветанов лъжел или не, като че ли сме олигофрени, които не са преживели Цветанов – лъжеца. Поведението на Любица Кулезич показва безапелационно, че в ГЕРБ тече война, за която АФЕРА отдавна писа – война между Цветан Цветанов и Бойко Борисов.
И Любица е на страната на Цветанов и мноооого е ядосана на смс-авера си Бойко Борисов.
Другата седмица очаквайте Любица пинизчийски, засега, да огласи и другия детайл, за който АФЕРА отдавна пише, че Борисов и Пеевски са в симбиоза срещу Цветанов.
Длъжни сме да уточним, че на Цветанов мястото му си е в затвора, а Борисов & Пеевски, воювайки „скрито“ с Цветанов, по никакъв начин няма да станат симпатични, защото са точно онези, които дадоха мръвката на Цветанов. И тоягата му дадоха. Апропо. Сега да му ядат рекета. Чрез Кулезич.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *