Стоян Тончев: Всички от листата сме готови да застанем пред детектора на лъжата

Стоян Тончев: Всички от листата сме готови да застанем пред детектора на лъжата

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ В ОБЩИНА ПОМОРИЕУважаеми съграждани и приятели,Вече четвърт век все някой иска волята и гласа ви. И се обръща с послания към вас.
Ние сме гласът на гражданството на общината – вашия глас, без оглед на партия, класа, финансово положение.
Настъпи часът на истината.Искате ли община Поморие да се командва от една партия? Ще продължават ли сделките на тъмно? Ще я бъде ли „демокрацията“ на местна почва? Ще продължаваме ли да живеем в протектората на една партия?
Отговорът ще дадете вие, гражданите на община Поморие, белязали с присъствие историята, настоящето и бъдещето на черноморския регион.Подкрепете ни! Ние, с ваша подкрепа, ще сбъднем мечтанията ви за справедливо управление, за което няма „нашите“ и „вашите“. Ще сме гарант на интересите на всички жители на общината и коректив на всеки кмет, който продава общинските интереси. Крайно време е някой да го направи.Гласувайте за нас! Така ще намалите купения и контролиран вот. Поморие заслужава много. Поморие е във ваши ръце. Подкрепете ни!
Готови сме да застанем пред полиграф /детектор на лъжата/ с въпроса: „Могат ли да те корумпират?“ Защото от корупцията тръгна цялото нещастие на прехода.Скъпи приятели! Вие решавате дали искате да живеем по-добре. Не може да не може!От кандидатите за общински съветници в община Поморие от ПП Партия на зелените с бюлетина №11

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *