Стоян Тончев: В Поморие е обществена тайна кой ме е поръчал

Стоян Тончев: В Поморие е обществена тайна кой ме е поръчал

Пребитият журналист сподели каква е обществената нагласа в Поморие след зверския акт, извършен над него на 14 януари и посочи вероятен мотив за извършеното тежко умишлено престъпление
„За мен е от изключително значение, че цяло Поморие знае кой ме е поръчал. Обществена тайна е и не спира да се коментира между хората в града, но най-зловещото е, че се страхуват, защото Поморие вече не е спокойно място за живеене.
Опитите на жълтите медии и псевдожурналисти за отклоняване на вниманието от зверския акт над мен, които нямат един разследващ материал, претърпяха пълно фиаско.
Фактът, че са платени, е безспорен. Работата на медиите е да информират и да бъдат коректив на властта. Затова в цивилизованите държави са наречени „четвъртата власт“. Те трябва да критикуват властимащите и да ги насочват в обслужването на обществените интереси и нужди, а не на личните си с публични средства. Когато една медия, било и жълт сайт, няма критични материали срещу властимащ, това означава, че тя е купена от него.
Тук е моментът да заявя, че нямам общо с авторството на некролога на мрънкащия поморийски кмет. Но той много показателно насочва разследването към вероятен мотив за извършеното тежко умишлено престъпление над мен. Освен това „некролога“ представлява колаж, а той сам си го е разпечатал на хартия и го разнася със себе си, за да се прави на жертва и да отклонява общественото внимание от истинското престъпление. Подобни „некролози“ има и на други политици и популярни личности, дори и тризначките от Благоевград се сдобиха с тази „значка“, но не съм чул и видял някой да ги разнася из прокуратури и съдилища. И тях ли съм направил?! Дори вече започвам да се съмнявам, че сам си е поръчал некролога, защото всички научиха за неговото съществуване именно от самия „потърпевш“, който се страхувал за живота си. Между другото, кметът на Поморие от 2013 година публично оповестява периодично, че бил поръчан от някого и му искали главата, а все нищо му няма, но аз съм с изпочупено лице. Хората не са глупави и всеки средно интелигентен човек е наясно за какво става въпрос без допълнителни обяснения и въпроси.“, завършва Тончев на профила си в социалната мрежа Фейсбук.ZADKULISITE.COMСнимка: Стоян Тончев в редакцията на BIG5.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *