Схемата на ГЕРБ за „печелене“ на избори

Схемата на ГЕРБ за „печелене“ на избори

Схемата.
Реших да го напиша, защото ми писна да го обяснявам поотделно на всеки, как ГЕРБ правят избори. Предстоящите избори.
В началото на юли в ГЕРБ получават резултатите от вътрешно проучване за готовността за избори и прогнозни резултати. Резултатите показват, че структурите на ГЕРБ са в трагично състояние, разяждани от страх, интриги, вътрешни борби и корупция. Цветанов реагира светкавично и след 20.07. из страната тръгва частният му ДАНС, тъй наречените „групи за бързо реагиране“, които са добре познати на актива на ГЕРБ по места. Това не са партийци, а бивши барети и ченгета, наемници, професионалисти, които вършат черната работа, а по време на избори се занимават с рекет, изнудване, купуването на гласове и натиск върху бизнеса и непослушните. Това, което се оформя като извод е, че са нужни радикални действия.
Отдавна обещанията и сладките приказки не вършат работа. Прилага се класическият метод, проверен и ефикасен – заплахата. Борисов излиза и заявява (за много хора необяснимо защо го прави), „ако загубим изборите, подавам оставка и отиваме на избори“. Това в превод за гербаджиите означава – „ако не се размърдате, излитате от управлението“. Това е най големият им страх – да останат извън властта, да загубят хранилката и яслата си.
Помните преди предишните избори как Борисов се изцепваше, че ако няма 120 депутата, няма да прави правителство, след изборите нямаше и 90 депутата, но направи правителство, за да нахрани армията си от гладни комунисти и калинки. Същата схема. Още преди средата на август от Паунов е спуснато „окръжно“ до всички общини да осигурят необходимия брой гласове, по предварително разработен план, със заложени в него точни бройки за всяка община. Пример – Видин – 17000 гласа, Монтана – 22 000 и тн. Схемата е елементарна и копира разработената от ДПС схема отпреди 15-20 години, когато партията на Доган навлиза агресивно във властта. Използва се институционалният ресурс на партията, като държавните и общински администрации са ангажирани да осигурят нужните гласове за изборите. Във Видин, като изключим областната управа (ДСБ) и служба Земеделие (ДПС по традиция, нищо че шефа фиктивно е от ГЕРБ), то цялата останала администрация е на ГЕРБ. Това са около 1000 човека. В изпълнение на партийното поръчение всеки един от тях е задължен да представи по 25 човека по списък с имена и телефонен номер, които ще гласуват за БКП (ГЕРБ) . Проверено вече тази схема дава около 50% ефективност реално, което е добър резултат, предвид това, че са безплатни гласове. Тези 25 000 човека, които ще бъдат подадени по списък, ще осигурят реално около 12 000 гласа за ГЕРБ. Останалите 5000 ще дойдат от кметовете по селата и останалите десет малки общини по същата схема. Всички работещи по мерките за временна заетост са също са задължени да гласуват за партията майка. В офисите на ГЕРБ има нарочни хора, които прозвъняват списъците (понякога и до 100%) и се проверява тяхната истинност. Мотивът е – осигуряваш хора, оставаш на работа, няма списък – няма работа. Демократично. Това е само една от схемите. Тези дни ще кача материал за целият арсенал на „демократичните партии в България“ (разбирай ДС-мафията) за правене и печелене на избори.
Българите отдавна никой и нищо не избират реално. Всичко е схеми и договорки. Изборите са превърнати в едно огромно престъпление.
От БОЕЦ работим по темата от около две години и сме вкарали в прокуратурата множество сигнали с конкретни имена на хора, фирми и схеми за купуване на гласове и манипулиране на избори. Но, за ролята на прокуратурата, МВР, ДАНС и Гранична полиция, в осигуряване на изборната победа на Буда, ще кача друг материал.
Споделете това, а ако някой, който е вкаран в тези схеми и се престраши, може да се свърже с нас. Ще дадем гласност и ще му осигурим защита. #управляванимафияГеорги Борисов ГеоргиевКоментар на ZADKULISITE.COM: Колкото и невероятно да звучи, на тези избори ще има жесток наказателен вот срещу ГЕРБ, които, между другото, са в неофициална коалиция с ДПС на местно и централно ниво.
Качеството на живот в България не се подобрява. Независимо от това какви европейски проекти се реализират, те по никакъв начин не оздравяват икономическата агония, в която е изпаднала страната ни. Индикация за това са най-ниските заплати и пенсии в ЕС, на фона на увеличаващите се местни такси и данъци и приемането от народното събрание на нови – напр. „данък уикенд“.
Президентските избори дават възможност на населението да накаже всички ГЕРБ-кметове, които си позволиха в края на 2015 г. да вдигнат местните данъци и такси. Липсата на достатъчно гласове по общини за „мутренската партия“ ще рефлектира директно върху отношението към тях от страна на „попечителите им“, които ги бранят „със зъби и нокти“ от правосъдието към този момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *