СЦЕНАРИЯТ СЪЩИЯТ! ДПС ДЪЛБАЕ КАБИНЕТА „БОРИСОВ 2“ И НА ФИНАЛА ГО ОСТАВЯ НА „РУСКОТО РЕСТО“

СЦЕНАРИЯТ СЪЩИЯТ! ДПС ДЪЛБАЕ КАБИНЕТА „БОРИСОВ 2“ И НА ФИНАЛА ГО ОСТАВЯ НА „РУСКОТО РЕСТО“

„Искам да призова всички да бъдат по-внимателни, когато си играят с огъня, защото на базата на стабилността в България и огромната нестабилност в региона, всички трябва да пазим нашето чердже, да не си го запалим. Лесно става, трудно се гаси, като пожарникар ви го казвам. Много лесно се говори и се предизвиква етнически конфликт винаги, предупреждавам за него“, добави Борисов. Той заяви, че ще се ограничи до тук с призива – „дано да са го разбрали тези, които си играят с огъня„, рекъл Бойко Методиев Борисов.
Ама не всички сме олигофрени в тая територия, наречена държава. Ясно е кои са „сценаристите“, нищо, че на МВР – „Шматка“ не им било работата това – да търсят организаторите.
Очевидно е, че сценарият със свалянето на правителството на Орешарски се повтаря. Тоя път с кабинет „Борисов – 2“. Месеци преди падането на кабинета „Орешарски“, СВАЛЕН ОТ ДПС, ДОКАТО ГЕРБ – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ОТЗАД СИ БЕШЕ ТУГЕДЪР С ПЕЕВСКИ, именно Пеевски заяви пред АФЕРА, че ако до няколко месеца „Орешарски не се еманципира от БСП“ кабинетът си отива.
И си отиде. Сега „Бойко“ го чака същата „съдба“ нееманципирайки се от „реформаторите“.
Т.нар. „спонтанни“ протести излязоха солено на Пашите, Котараците, Пеевските, соровските и прочие, обаче постигнаха целта си – на власт бе въздигнат отново Бойко Методиев Борисов, тоя път №2.
Сега се случва същото с различни нюанси на изпълнението.
Гърмен, Орландовци, Игнатиево, „спонтанни“ протести на синдикалисти – ченгета и тинтири – минтири режисирани мероприятия.
ДПС дава знак, че отсвирва Борисов 2. Разбира се, че официално „няма нищо общо“.
И още нещо – Доган е умопомрачително умен шахматист. Ще пържи, докато на местните избори ОСТАВИ не друг, а самият Бойко Методиев Борисов САМ да се разправи с алчните „реформатори“.
След изборите идва зима. И тогава се повтаря сценария с кабинета на „Орешарски“.
Апропо, точно тогава идва и зловещото „руско ресто“ за Борисов.
Това е положението.
Всичко останало е телевизионна манипулация, също режисирана.
Боко засега ще го оставят да драска сам клечките и „геройски“ после уж сам да „гаси“ „пожара“.
Докато ДПС го овъртолят в брашното и го оставят на „руското ресто“. Пито – плетено. С измити ръце.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *