Съперникът на Левски в Лигата на конференциите дава 25 млн. евро за нападател на ПСЖ

Съперникът на Левски в Лигата на конференциите дава 25 млн. евро за нападател на ПСЖ - 1

Съперникът на Левски в Лигата на конференциите дава 25 млн. евро за нападател на ПСЖ

Съперникът на Левски в плейофния кръг на Лигата на конференциите по футбол Айнтрахт Франкфурт очевидно няма да чака раздялата с Рандал Коло Муани, за да се подсили в атака. Германският клуб е пратил писмена оферта на Пари Сен Жермен за нападателя Юго Екитике, като е готов да плати между 20 и 25 милиона евро за правата му сред журналиста на „Скай Спорт Германия“ Флориан Плетенберг.

Този трансфер няма нищо общо с евентуалната продажба на Коло Муани на ПСЖ и двете сделки вървят паралелно. Има още около 50 часа до затварянето на трансферния прозорец и Айнтрахт се надява да провлече френския нападател. Задачата обаче не е съвсем лесна, тъй като клубът от Франкфурт още не се е разбрал с футболиста за заплатата му.

Ръководството на Айнтрахт не се е засегнало според Плетенберг от изявеното желание на Коло Муани да премине в Пари Сен Жермен, но с бойкота му нещата са ескалирали в последните часове. Въпреки това Айнтрахт все още е готов да преговаря с шампиона на Франция, като ще се опита да измъкне най-високата възможна сума за голмайстора си.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *