Съпругата на Брус Уилис: Не знаем дали той е наясно със състоянието си (ВИДЕО)

Съпругата на Брус Уилис: Не знаем дали той е наясно със състоянието си (ВИДЕО) - 1

Съпругата на Брус Уилис: Не знаем дали той е наясно със състоянието си (ВИДЕО)

Ема Хеминг Уилис, съпругата на Брус Уилис, заяви, че е „трудно да се разбере“ дали той е напълно наясно със състоянието си – фронтотемпорална деменция, предаде Пи Ей мидиа/ДПА, цитирана от БТА,

Дъщеря му Румър Уилис съобщи профила си в Инстаграм по-рано тази година, че 68-годишният актьор, известен с ролите си в „Умирай трудно“ и „Шесто чувство“, е диагностициран с това заболяване.

Bruce Willis’ wife, Emma Heming Willis, talks about their family dealing with his dementia. She says it’s tough but they’re open and understanding. #NewYorkDaily #BruceWillis #family #lovelive #Resilience #BruceWillisFamily #dimentia #Emma pic.twitter.com/6wZxeqvvp5

В предаването „Тудей“ на Ен Би Си Ема Хемиг Уилис говори за състоянието на мъжа си. „Това, което научавам, е, че деменцията е тежко състояние. Тя е тежка за диагностицирания човек, но също така и за семейството. Не е по-различно нито за Брус, нито за мен, нито за нашите момичета… Когато се казва, че това е семейна болест, наистина е така“.

Exclusive: In honor of World Frontotemporal Dementia Awareness week, Bruce Willis’ wife Emma Heming Willis speaks to @hodakotb about the condition in her first interview since his diagnosis.

“It was the blessing and the curse,” Emma said of receiving Bruce’s diagnosis. pic.twitter.com/VY5yhVjZIf

На въпрос дали съпругът ѝ знае какво се случва и дали той осъзнава какво е състоянието му, Ема Хеминг Уилис отговори: „Трудно е да се разбере, трудно е да се разбере“.

През март 2022 г. Румър Уилис сподели в Инстаграм, че баща ѝ е диагностициран с афазия – разстройство, което засяга комуникативните способности.

През 2023 г. тя актуализирана информация, като обясни, че е получил „по-конкретна“ диагноза – фронтотемпорална деменция, свързана с прогресивни нарушения в поведението или езиковите функции.

В публикацията за афазията от 2022 г. Румър също така разкрива, че Брус Уилис ще „прекрати кариерата, която означаваше толкова много за него“.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *