С НОВИЯ НАЧАЛНИК НА ШПИОНИТЕ ТЪПИТЕ ИМ МИЛИЦИОНЕРСКИ И ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО МИНАВАТ ГРАНИЦАТА НА РАЗУМНОТО

С НОВИЯ НАЧАЛНИК НА ШПИОНИТЕ ТЪПИТЕ ИМ МИЛИЦИОНЕРСКИ И ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО МИНАВАТ ГРАНИЦАТА НА РАЗУМНОТО

НОВИЯТ НАЧАЛНИК НА ШПИОНИТЕ, шефът на ДАНС, ще стане известен идущата сряда. Той обаче, вече е известен на премиера, но е предложение на Кунева. Но пък е бил зам.-министър в МВР по времето на първия кабинет на Борисов.
Тия типове и типеси наистина мислят, че публиката представлява механичен сбор от кретени, дебили и пр. гербероподобни организми.
Те си мислят още, че тъпите им милиционерски и ченгеджийски номера безпрепятствено преминават границата на разумното и навлизат в съзнанието на хората. Евтино и долнопробно. Еманация ня тяхното умствено, морално и нравствено равнище и състояние.
А Борисов отново унизи същата тая публика с просташкото и по селяндурски откровено изявление за постите и преяждането с власт.
Страшното е, че един индивид от години канцентрира гигантски властови ресурс. Нему са подчинени държавата, в ккачеството му на премиер, МВР, ДАНС, председателя на НС, президента, шефа на военното раузнаване, митниците, Искров и каквото още се сетите. Борисов отдавна остави сянката и духът на Тато да му дишат прахта.
Много низост лъха от шаяка и цървула.
А с търпимостта и овчедушието на публиката, просто не ми се занимава. Няма смисъл и е уморително.
Бъдете внимателни в сървайвъра и по-упорити и последователни в безразличието, безмълвието и останалите производни продукти на глупостта.Любо КОЛЬОВСКИБОРИСОВ И КУНЕВА ЩЕ СЛАГАТ ШЕФ НА ДАНС ОСЪДЕН НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ЗА ДАЛАВЕРА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *