С тези „патриоти” не ни трябват ДПС и Корман Исмаилов!

С тези „патриоти” не ни трябват ДПС и Корман Исмаилов!

Глупостите на Валери Симеонов работят против патриотизма!Две неща на този свят са безкрайни –
човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.Алберт Айнщайн
Премиерът Бойко Борисов няма да поиска оставката на зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов, въпреки ултиматума на Патриотичния фронт, че ще оттегли подкрепата си за кабинета. „Няма да се поддам на натиск. Няма да позволя някой да застраши етническия мир“, каза министър-председателят.“Единственото по-лошо от това да няма правителство, е да има подобен етнически конфликт“, заявява още Борисов. Вицепремиерът по коалиционната политика Румяна Бъчварова ще съобщи на ръководството на Патриотичния фронт позицията на премиера.
Етнически мир, етнически конфликт – хайде, да не търси Бойко Борисов в тъмна стая котка, когато я няма там! Етническият мир не е заплашен, още по-малко може да възникне етнически конфликт от назначение на някакъв кандидат за правителството, предложен от обичания от Анкара Корман Исмаилов.
Ако нещо е застрашено, това може да е националната сигурност, но днешните управляващи разбират националната сигурност като обич към НАТО, САЩ и ЕС!
Днешните управляващи не могат да разграничат етнос от религия. Националната ни сигурност може да е застрашена от религиозен конфликт, какъвто има основа да възникне в общества, в които се проповядва радикален ислям. Това днешните управляващи и обслужващите ги медии не разбират.
Може кандидатът на Корман Исмаилов да се казва Новохудоносор, Исай, Атила, Шалом, №10 – все тая. Какво му е вероизповеданието – също е негов личен избор.
Сериозното тук е, че го предлага човек, който целува ръка в Анкара, сериозното е и че кандидатът е учил в Истанблул с научен ръководител Ахмед Давутоглу – проповедникът на неоосманизма.
Унижен, по-унижен – глупав. Това може да се каже за Валери Симеонов, който първоначално даде 24 часов-ултиматум на Борисов да оттегли назначението на човека на Корман Исмаилов, Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната.
След това ултиматумът стана едноседмичен! Последва признание, че преди зимата хората на Симеонов няма да оттеглят подкрепата си за правителството…
Срам, позор на някакви елементарни службогонци, трудоустроени да търкат гръб в гръб у Борисов! Язък за патриотизма, язък за окаляната идея за национално достойнство!
Симеонов скрий си някъде и не се показвай, онемей след този политически позор!Симеонов не знае ли, че ГЕРБ и Корман Исмаилов ходиха до Анкара да целуват ръка на Ердоган, само, че май ГЕРБ-аджиите не ги огря!
Симеонов не знае ли, че няма разлика между ДПС и хората на Касим Дал и Корман Исмаилов – и двете формации са създадени, за да има повече представители на поддръжниците на Анкара в парламента и властта в София.
Що ще Валери Симиенов в една коалиция с Бойко Борисов и Корман Исмаилов?
Докато се опива от светлините на камери и прожектори, докато обикаля от студио в студио Симеонов, ГЕРБ си осигури гласове на ДПС – неофициално. Това и децата ще се сетят!
Обвини ли го Местан, лидерът на ДПС за сепаратизъм? Обвини го. Стана ли смешен в парламента с предложението си родителите на деца, които не знаят добре български да плащат за обучението им или да упражняват общественополезен труд? Стана.
За тези, които не са чули онези глупости, които изговори Валери Симеонов от трибуната на парламента, ще им ги припомня:„Ние сме за въвеждане на изпит по български език за всички деца, навършили шест години. В случай на недобро владеене – ускорено изучаване в предучилищни паралелки за сметка на родителите; при липса на средства – общественополезен труд.
Въвеждане на час по физкултура всеки ден и изучаване на дисциплината „патриотизъм” в началния и средния курс на образование.”
Към това ще прибавя, че „патриотите” са за спешно проучване на газовите находища в Черно море, както и на територията на страната по конвенционалния метод, както и изграждането на заместващи резервни газопроводи със съседните страни.
Т. е. Симеонов агитира за шистов газ, а това се прави само срещу добро заплащане!
Патриотизмът не е пари, а убеждение, той не се учи в час, не се пропагандира!
Цял ден по всички новини върви съобщението за акция на ДАНС в циганската махала в Пазарджик срещу радикалния ислям, срещу заплахите от война, които са проповядвани в джамията там.
Къде е Валери Симеонов? Къде е патриотизмът му, който той изнасилва ежедневно, за да печели политически дивиденти? Защо не изрече и дума по тази новина. В Четири града бе разширена акцията на ДАНС за проповядване на война, за знамена и фланелки с надписи на Ислямска държава!
Лъжепатриотите мълчат за фундаменталния ислям, мълчат за антитерористичната акция. Те ще останат на топло в парламента за срам на избирателите си и смях на всички останали…
А защо Бойко Борисов прояви „смелост” да остави предложения от Корман Исмаилов кандидат за зам.-министър на отбраната – той си знае, но ние ще си патим.
Логично е на едно тъпанарско изнудване – да се реагира така, както го направи премиерът, но имаше хиляди начини да не се одобри това назначение и да се каже, че това се прави НЕ поради рекета на лъжепатриотите. Все пак в Генералния щаб на Турция са празнували това назначение, съобщиха дипломати от Анкара!
Тук в тази история няма сит вълк и цяло агне. В тази история, част от ежедневния позор, на който ни подлагат псевдополитици ощети единствено нас, редовите българи.Люба Манолова
www.lubamanolova.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *