Тази вечер журналистката Веселина Томова от влиятелния сайт „Афера“ – в „Часът на Милен Цветков“. Отвличане ли е изчезването на ексшефа на ДАНС Петко Сертов?

Тази вечер журналистката Веселина Томова от влиятелния сайт „Афера“ – в „Часът на Милен Цветков“. Отвличане ли е изчезването на ексшефа на ДАНС Петко Сертов?

По-рано днес Веселина Томова публикува в сайта „Афера“ откъс от неиздадената си книга „Хвани ме за кобура“, който набързо обиколи фейсбук пространството и беше широко дискутиран и препечатан в други сайтове: ПЕТКО СЕРТОВ: „АЗ АКО СИ ОТВОРЯ УСТАТА, ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО…”
В публикацията Томова пише за телефонен разговор между нея и Сертов, в който той благодари за позицията на „Афера“ и разкрива, че ако си отвори устата ще стане страшно. Ето как коментира това Любо Кольовски:“В сайта си „Афера“ В. Томова е публикувала откъс от книгата си, която предстои да излезе от печат. В откъса се разказва за Петко Сертов и заплашителната му фраза, че ако си отворел устата, щяло да стане страшно.
Петко Сертов е в неизвестност четвърти ден и службите го издирват. Не се наемам да прогнозирам какъв ще е резултата от издирването.
Без да ща се досещам за една друга фраза. На Иван Костов. В края на лятото Лаборанта заплаши, че ако фалират КТБ, щял да каже кои са виновниците. Тая фраза виси в пространството месеци наред. А Иван Костов нищо не казва. Страхувам се да не вземат и него да го изчезнат.
Е, ако и вие имате някакви тайни и компромати, дръжте ги в сейфа на някой швейцарски адвокат. Опасно е да притежаваш тайни.“
Преди броени минути „Афера“ написа: „СМЕШНИЦИ! ВМЕСТО ПЕТКО СЕРТОВ, ДА БЯХА ЗАЧЕЗНАЛИ ДАНС И МВР ВКУПОМ!
Територия, наречена България, с МВР и служби – смешници! Държава, в която изчезва бивш шеф на ДАНС и вътрешният министър Веселин Вучков на третия ден свива устнички като мома на селски мегдан и заявява, че: „по настояване на съпругата на Сертов, той е обявен за общонационално издирване от събота преди обяд”.
Ако не беше настояла съпругата – какво ли би станало?! Междувременно умишлено и контролирано на прислужливите журналя се подхвърлят от безумни по-идиотски „версии” – а ла Мето Илиенски и масони, като че масоните са върколаци, а жълтакаво-фекални медии тръбят как Сертов си бил резервирал хотел, ама трябвало да го направи, ах, през жена си, която имала туристическа агенция. Когато бивш шеф на спецслужби излиза БЕЗ ТЕЛЕФОНИТЕ СИ, ТОВА ОЗНАЧАВА НА ЕЛЕМЕНТАРЕН СПЕЦ.ЕЗИК, ЧЕ ОТИВА НА МНОГО ВАЖНА И СЕРИОЗНА СРЕЩА.
Дебилна държава.
Най-страшната ирония е, че сега изчезването на Петко Сертов ще бъде разследвано от „корифея на спецслужбите” Владимир Писанчев, майко мила, и от Цветановата капия Вучков, грамофон плаче.
Вместо Петко Сертов, да бяха зачезнали вкупом ДАНС и МВР във вида си, в който се намират сега, и който бе отглеждан дълго и упоително от кръга „Доган & Борисов”. А Костов и Атанасов им бяха акушерите.“
Zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *