ТАКА Е, БОЙКО БОРИСОВ,СЪБРА ГИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ „ОЛИГОФРЕНИ“ ОКОЛО СЕБЕ СИ, СЕГА ЩЕ ИМ СЪРБАШ ПОПАРАТА. В ПОМОРИЕ КМЕТЪТ ТИ ОТ ГЕРБ НА ДПС Я НАПРАВИ СЪЩАТА РАБОТА

ТАКА Е, БОЙКО БОРИСОВ,СЪБРА ГИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ „ОЛИГОФРЕНИ“ ОКОЛО СЕБЕ СИ, СЕГА ЩЕ ИМ СЪРБАШ ПОПАРАТА. В ПОМОРИЕ КМЕТЪТ ТИ ОТ ГЕРБ НА ДПС Я НАПРАВИ СЪЩАТА РАБОТА

„Обама бил недоволен, че България е спряла руски самолети“Калина Андролова:
Важното е, че българското Министерство на външните работи и Министерство на отбраната, „знаят“ какво правят! Те са с изпреварващи сигнали от Държавния департамент. Те вече помагат на „Ислямска държава“ в борбата им срещу руската „офанзива“ в сирийската война… Лакейни и глупави, чак забележителни в своята глупост. Управляващи без достойнство, без мисъл, без смелост.Стоян Тончев:
Плевнелиев, Митов и Ненчев са толкова „кухи парчета“, че от сервилност към САЩ ядосаха Обама. И се разбра, че изобщо не комуникират с някой от висшия еталон на САЩ, а с администраторите /нямам предвид администрацията!/.
Глупаци?!
Борисов пък изобщо не знае кой път да хваща.
Така е, Бойко Борисов, събра ги най-големите „олигофрени“ около себе си, сега ще им сърбаш попарата. И в Поморие кметът ти Иван Алексиев от ГЕРБ на ДПС я направи същата работа – ченгета, хубавини, кунчогайдовци, джинговци – все хвани единия, блъсни другия.
Отървете се от навлеците! Точно те ви „копаят гроба“.Имам няколко въпроса към премиера на България г-н Бойко Борисов:1. Г-н Борисов, в нощта преди деня, в който българското правителство, тоест Вие, излезе с официално изявление през Бетина Жотева, че българското правителство е взело самостоятелно решение да затвори въздушното си пространство за руски самолети с хуманитарна помощ за Сирия, от „Козак“ някой лично обаждал ли Ви се е, че ако разрешите тези полети до 48 часа ще бъдете свален от власт?2. Ако никой не ви се е обаждал, такава ултимативна информация предоставяна ли ви е от външния министър Митов?3. Защо президентът Росен Плевнелиев пое цялата отговорност за затварянето на въздушното ни пространство за въпросните самолети /все едно не знаем, че Вие сте последната инстанция!/, а Вие все още мълчите, все едно Плевнелиев е премиер и може да решава без Вас какво ще бъде българската позиция по каквито и да е въпроси?4. Г-н Борисов, притеснявате ли се и не смятате ли, че обвързването Ви с ДПС в управлението на държавата, след като бъде официализирано след местните избори, ще ви свали от власт за втори път след бурни протести?5. Не смятате ли, че прекъсването на отношенията с Русия е пагубно за българската икономика, търговия и туризъм и как смятате, че ще бъде компенсирано на фона на сложната международна обстановка, насилственото ислямизирането на Европа /в това число и България/ и заканата от руска страна, че Русия ще предприеме ответни действия спрямо България?6. България, представлявана от Вас, вече открито ли подкрепя убийците от „Ислямска държава“?7. Снето ли е доверието на „Козак“ от Вас, г-н Премиер?
Благодаря!ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *