ТЕРОРИСТИТЕ В СИРИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАКАЗВАТ ХРИСТИЯНИТЕ С УНИЗИТЕЛНАТА И ЗЛОВЕЩА СМЪРТ – РАЗПЪВАНЕТО НА КРЪСТ, А ПАЛАЧИТЕ СЕ НАРИЧАТ ОТ ЗАПАДНИЯ СВЯТ „УМЕРЕНА ОПОЗИЦИЯ“!

ТЕРОРИСТИТЕ В СИРИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАКАЗВАТ ХРИСТИЯНИТЕ С УНИЗИТЕЛНАТА И ЗЛОВЕЩА СМЪРТ – РАЗПЪВАНЕТО НА КРЪСТ, А ПАЛАЧИТЕ СЕ НАРИЧАТ ОТ ЗАПАДНИЯ СВЯТ „УМЕРЕНА ОПОЗИЦИЯ“!

В Сирия има законна сирийска власт и терористи! Арабската пролет в няколко държави от арабския свят беше извършена чрез тероризъм, а исляма беше използван като инструмент за това. Този тежък пореден грях беше акт на белия „цивилизован свят“. Моралът, ценностите и висотата на разума бяха победени от алчността. Западната цивилизация в едно с алчни свои съмишленици предложи на света връщане в средните векове и утвърждаване на исляма в най-уродливия му вид по цялата земя. И всичко това за власт и пари!
И днес продължават разпъванията на кръст! Унизителна и зловеща смърт, с която се наказват християни, а палачите се наричат все повече „умерена опозиция“. При това падение на човешката раса, не желая да бъда убеждаван в ценности и идеали. Всеки, който го прави ще го приемам за смъртен враг и съмишленик на престъпници.Не е далеч времето, когато всеки ще плати своята цена за сътвореното. Ако НАТО и ЕС ми предлагат България да потъне в море от забулени в бурки жени и малоумни опростачени мъже, не благодаря. Не съм толерантен и не искам да бъда такъв.
В моята родина правилата определям лично аз и всеки, който е помислил, че има власт над мен ще бъде изпратен в огъня. Всяко убеждаване, че „толерантността“ е всъщност връщане в средновековието е престъпление срещу мен и аз ще отговоря така както считам за достойно…Николай Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *