Тогава нямаше държава. Май?

Тогава нямаше държава. Май?

Докато варненският кмет Иван Портних сълзливо си правеше PR на гърба на бедствието в Аспарухово, с прословутото обвинение, че „нямало държава”, едва ли е предполагал, колко много няма да е прав само след броени дни. Скандалът с парите, отпуснати от същата тази държава, за ремонт на Двореца на културата и спорта (ДКС) избухна на 1 юли с разкрития на сайта „Афера”. Последваха взаимни обвинения между кмет, общински съвет и ръководство на ДКС, от които стана ясно само едно нещо – НЯМА ОБЩИНА!
Защото пари има! Осигурени са със съдействието на министър Данаил Папазов, който явно милее за морската столица много повече от т.нар. управници на Варна. Които, иначе, не пропускат да бият тъпана с повод и без повод, но най-често с държавни пари. Въпреки, че обикновено нямата никаква заслуга за нищо и научават добрите вести по телефона!
Между другото, същите тези държавни пари, по време на управлението на ГЕРБ никакви ги нямаше. Тогава нямаше държава. Май?
Нищо, че бившият кмет Кирил Йорданов беше личен избор на Бойко Борисов, а настоящият кмет беше шеф на финансовата комисия в Общинския съвети и гласуваше безропотно бюджетите на Йорданов. За същите бюджети иде реч, за които държава нямаше! Без кавички!Антон Луковhttp://nakratko.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *