Том Брейди и Ирина Шейк пренесоха любовта си в Лондон

Том Брейди и Ирина Шейк пренесоха любовта си в Лондон

Том Брейди и Ирина Шейк пренесоха любовта си в Лондон

Новата звездна двойка Ирина Шейк и Том Брейди се е насладила на 48-часово любовно рандеву в Лондон. Въпреки опитите им да не бият на очи, папараците все пак успяха да ги заснемат как поотделно напускат един и същи хотел, разположен в района Мейфеър.

Двамата излязли от различни места, с 5-минутна разлика помежду си, като всеки от тях се насочил към автомобила си. Брейди се отправил към летището, за да си хване полета до Щатите.

Причината двойката да се срещне в британската столица е новият професионален ангажимент на Брейди. Той вече е съсобственик и част от управителния съвет на футболния клуб „Бирмингам“, като в събота присъства на двубоя им с „Лийдс.“ След края на мача се отправил към Лондон, за да се види с новата си половинка Ирина.

Снимки на Ирина Шейк>>>

За романса на модела и спортиста се заговори миналия месец, след като двамата бяха заснети да се насочват към имението на Брейди в Лос Анджелис. Папараците успяха да заснемат и видео, на което се вижда как, докато са в колата на спортиста, Том гали лицето на Ирина, докато тя му говори нещо. Негов приятел сподели, че куотърбекът много харесва Шейк и гледа на отношенията им сериозно.

Снимки на Том Брейди>>>

Според източници, двамата са се запознали на сватба и още при първата им среща усетили химията помежду си и оттогава не спирали да поддържат връзка и да търсят начини да се срещат.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *