Том Брейди не ревнува Ирина Шейк от Брадли Купър

Том Брейди не ревнува Ирина Шейк от Брадли Купър

Том Брейди не ревнува Ирина Шейк от Брадли Купър

Звездата на американския футбол Том Брейди, който отскоро има връзка с модела Ирина Шейк, напълно подкрепял желанието на любимата си да прекарва време с бившия си – актьора Брадли Купър.

Припомняме, че рускинята и 48-годишният актьор започнаха връзка през 2015 г., като две години по-късно станаха и родители на дъщеричката си Леа. Двамата бяха заедно в продължение на четири години, като след раздялата им през 2019 г. продължиха да поддържат добри взаимоотношения. Само преди дни пък Ирина и Брадли бяха заснети по време на общата им почивка във Венеция, където отново бяха придружени от 6-годишното си момиченце.

Приятел на Брейди разкри, че футболистът бил още по-привлечен от новата си половинка заради това, че тя съумява мирно да споделя с Брадли отглеждането на дъщеря им.

„Том смята, че е страхотно, че Ирина и Брадли имат добри родителски отношения, защото той също поддържа такива с Жизел и Бриджит. Затова и ни най-малко не ревнува, когато Ирина излиза с Брадли и детето им“, споделя мъжът.

A post shared by Page Six (@pagesix)

По думите му, Брадли се радвал на подобна връзка, защото самият той бил семейно настроен и знаел през какво преминава Ирина. Дори още повече я уважавал за това, че тя се справя с лекота със ситуацията.

Снимки на Ирина и Брадли>>>

„Всъщност за Том е много привлекателно да види колко силна жена и прекрасна майка е тя, уважава го“, допълва още мъжът.

Снимки на Том и Жизел>>>

Припомняме, че връзката на Том и Ирина беше разкрита, след като бдителни папараци ги хванаха в момент на близост в колата на футболиста. От кадрите стана ясно, че двамата са прекарали и два последователни дни в дома на Брейди. Наскоро пък влюбените бяха уловени на излизане от хотел в Лондон.

Засега никой от тях не е коментирал отношенията им и не е потвърдил връзката им. Близки до Брадли обаче издадоха, че той не приемал леко новината за любовта между Шейк и Том, защото все още имал чувства към нея.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *