Треньорът на Аякс: Ще сме фокусирани на 100% за мача с Лудогорец

Треньорът на Аякс: Ще сме фокусирани на 100% за мача с Лудогорец - 1

Треньорът на Аякс: Ще сме фокусирани на 100% за мача с Лудогорец

Старши треньорът на Аякс Амстердам Морис Стийн говори на официалната пресконференция на своя тим преди утрешния двубой с Лудогорец от плейофите за Лига Европа. Специалистът отписа възможността тимът му да подходи арогантно в реванша срещу родния тим, въпреки че първия мач в Разград завърши 4:1 в полза на гранда от Нидерландия.

“Предполага се, че елиминацията е приключила, след като си спечелил с 4:1 като гост. Със сигурност ние ще приемем нашата игра сериозно и все още сме заети със съперника. Трябва да избягваме да се разсейваме от неуместна арогантност. Ще сме фокусирани на 100% и ние като щаб сме отговорни за това”.

Стайн официално и приветства Жорж Микаутадзе, който дойде от ФК Метц. Общо десет нови играчи подсилиха амстердамци през това лято. „Щастлив съм, че дойдоха нови играчи и сега ще претърпим метаморфоза. Всичките ни позиции вече са заети и съм убеден, че момчетата ще се справят.

Да направиш отбор с 10 нови си е предизвикателство, но ние добавихме качество, така че съм уверен, че можем да станем шампиони“, заяви Стайн по време на брифинга.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *