Трета жена обвини Ник Картър от „Backstreet Boys“, че я е изнасилил

Трета жена обвини Ник Картър от „Backstreet Boys“, че я е изнасилил

Трета жена обвини Ник Картър от „Backstreet Boys“, че я е изнасилил

На изпълнителя от популярната група „Backstreet Boys“ Ник Картър отново му се наложи да защитава невинността си, след като трета жена обяви, че когато е била едва 15-годишна, е била сексуално насилена от него.

Според показанията на потърпевшата, която засега остава анонимна, певецът многократно я е изнасилил – първо на яхтата, която бил наел, а след това и в автобуса, с който групата пътувала, като преди това я напил със солидно количество алкохол. По това време Ник бил на 23 години.

Картър и адвокатите му категорично отричат обвиненията, определяйки показанията като абсолютна лъжа. Юристите припомнят, че същата жена още преди две десетилетия е обвинила Ник в изнасилване. Тогава разследващите не открили доказателства на твърденията й, заради което и не придвижили напред с дело. Според екипа на Картър сега тя просто „повтаря едни и същи неверни твърдения в нова правна жалба, но това не ги прави по-верни“.

Припомняме, че през декември миналата година жена на име Шанън Рут заведе дело срещу Ник, обвинявайки го, че я е изнасили след концерт на групата през 2001 г., когато и тя била непълнолетна. Певицата Мелиса Шуман също го обвини, че през 2002 г. я е насилил сексуално.

Шанън Рут обвини Ник Картър, че я изнасили, когато била все още непълнолетна

Певецът категорично отрича всички обвинения срещу себе си. Заедно с адвокатите си, той е в очакване да види с какви доказателства разполагат обвинителките му и в крайна сметка да стане ясно, че е невинен.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *