Трима са признати за виновни за убийството на български студент в Лондон

Трима са признати за виновни за убийството на български студент в Лондон

Трима младежи са признати за виновни за убийството на български студент в Лондон. 21-годишният Габриел Стоянов от Варна беше прободен смъртоносно след свада в автобус през ноември миналата година.

От разследването са установили, че мотивът е „отмъщение за незначителна пиянска шега“.

bTV разполага с информация, че полицията в Солсбъри води разследване за убийство на 21-годишен българин, който е намушкан с нож в сутрешните часове на 22 август.

След активни полицейски действия  е арестуван 25-годишен мъж, който остава в ареста по подозрение за убийство. Младият българин и семейството му живеят в Обединеното кралство от много години. Тази новина идва ден след като стана ясно, че трима младежи са признати за виновни за убийството на български студент в Лондон.

21-годишният Габриел Стоянов от Варна беше прободен смъртоносно след свада в автобус през ноември миналата година. От разследването са установили, че мотивът е „отмъщение за незначителна пиянска шега“.

В автобуса Габриел се е закачал с младежите и е плеснал по ухото на един от тях. Последвала атака от тяхна страна.Извършителите са на възраст 15, 17, 18 години. Две от момчетата са осъдени за предумишлено убийство, а 15-годишният – ще отговаря за непредумишлено убийство

Наказанията предстои да бъдат оповестени на следващо съдебно заседание.

 

Източник Btvnovinite.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *