ТРЯБВАШЕ ЛИ ПЕТКО СЕРТОВ ДА ИЗЧЕЗНЕ, ЧЕ ДА СТАНАТ „ЛОШИТЕ” „ДОБРИ”? КОЙ СПРЯ СЕРТОВ И ДАНС -1 И ГИ ОБЯВИ ЗА „МАФИЯ”.

ТРЯБВАШЕ ЛИ ПЕТКО СЕРТОВ ДА ИЗЧЕЗНЕ, ЧЕ ДА СТАНАТ „ЛОШИТЕ” „ДОБРИ”? КОЙ СПРЯ СЕРТОВ И ДАНС -1 И ГИ ОБЯВИ ЗА „МАФИЯ”.

Да не дава Господ у нас да изчезнеш, или да умреш. Монополната журналистическа пасмина, под контролираната, омерзителна, ченгеджийско-властническа диригентска палка, не само ще изсипе върху теб мерзко „паралелно битие“, което никога не си живял, но и ще ПОДМЕНИ биографията ти, дните ти, живота ти. Спирачки няма. Има кинти за поръчки.
Трябваше ли бившият председател на ДАНС -1 Петко Сертов да изчезне, че онези, които изсипваха кофи с помия върху му преди години, да се събудят внезапно, че Сертов бил „почтен, добър човек“, „работил за държавата“?!
Днес по безподобен начин политици, спецченгета, „анализатори“, „генералчета“, журналя, които направиха и невъзможното, за да съсипят, за да разкостят, за да разбият, за да смачкат, за да убият ДАНС-1, на седмия ден след изчезването на Петко Сертов, изведнъж се усетиха, че Сертов „работил за държавата“, че, ах, ама той бил почтен човек, че, видите ли, искал да направи нещо, ама, ох, една друга кохорта му попречила…
Същите тези ТИПОВЕ, тогава, когато ДАНС–1 се пържеше в зловещия тиган, за да бъде омърсена още в зародиш, за да бъде унищожена още докато се раждаше, бяха УЧАСТНИЦИ В СЪСИПВАНЕТО И.
Тогава Петко Сертов бе унищожително атакуван. Тогава точно онези „Драшковци“, които днес са громени от Атанасовци и Методиандреевци, и който още се сетите в тая редичка, употребиха цялата си нечистоплътна мощ с „активни мероприятия“ за да сложат прът в колелата на ДАНС-1. ТЕ знаеха какво се готви. ТЕ бяха брилянтно наясно какво ги очаква, ако планът и целите на ДАНС-1 БЯХА ОСТАВЕНИ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯТ. ТЕ си даваха блестяща сметка как ще излетят не само от властовите си позиции и службите, а и че ще посетят затвора. И се обединиха пред общото „зло“.
„Безхарактерният“ Петко Сертов, „страхливият“ Петко Сертов взе при себе си Алексей Петров. Да не би да не знаеше Сертов какъв вой ще бъде нададен? Кое от сегашните „квичащи“ „генералчета“ щеше да посмее да поеме цялата атака върху себе си, залагайки и позволявайки Алексей Петров – „лошият“ да е в екипа му? Въпреки че същите „генералчета“ прекрасно знаеха кой е Петров и още по-прекрасно бяха наясно за ролята му в „службите“, „водена“, включително от тях.
Специалните служби са територия, в която трудно допускат чуждо око. Става дума за журналистическо. Защото покрай професията ми и разследващата журналистика, съм се нагледала на допуснати „чужди очи“ доброволно, но „чужди очи“ от чужди специални служби, на които определени спец. фигури са се поставили под пълен отчет. Точно защото тази спец.територия е секретна, затова и всички медийни активности са първото и основно правило за началото на „активно мероприятие“. А у нас медии и журналя на поръчка Господ излял с кофата.
ДАНС-1 бе създадена с изключително читава цел и задачи. Но човешкият „мат’риал“ ВЪТРЕ не бе изчислен така, че да се преекспонират надеждите, че нещо добро може да се случи в основната цел – тоталната чистка по корупцията във високите етажи на властта. Голяма част от „спецовете“ в ДАНС (назад във времето – НСС) бяха обвързани вече с престъпността, наркотрафика, амфетамините, политиците, които раздават „порциите“, както и откровено служеха вместо на българската национална сигурност, на чуждите специални служби.
И се започна мазалото. Още от първия ден.
Петко Сертов и екипът му – „лошите“, Алексей Петров – „зловещият дявол“. Ревяха ВСИЧКИ – ДО ЕДИН КАПИИ НА „САРАИТЕ“, НА КОСТОВ, КАКТО И НА БСП. Станишев – тогава – не забравяйте! – бе ранният Станишев. Книжен, кабинетен, невдяващ как ще го схрускат „хиени“ като Румен Петков, който пък бе „топлата връзка“ с Доган. Днес същите тия, които тогава пищяха срещу Сертов и екипа му и НЕ ГО ЗАЩИТИХА, ДНЕС ОБЯВЯВАТ „ДРАШКОВИТЕ“ КАТО РОЖБИ НА ДОГАН. Отвратително лицемерие.
Да не би Костов да бе далеч от Доган? Да не би Атанасов да не изля реки от сълзи заради Драшков?! В службите разчистването на сметки не е явна война. Разчистването се води интригантски, с „активни мероприятия“, които вместо куршуми трябва да обезглавяват „елегантно“.
С назначаването на Сертов и когато стана ясно, че ДАНС-1 е със задачата да не си поплюва, ОНЕЗИ ОТВЪТРЕ, ЗНАЕЙКИ КАКВО ГИ ЧАКА, стартираха първия залп. С изтичането на класифицирана информация от ВИСОКОПОСТАВЕНИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДАНС-1 КЪМ САЙТА „ОПАСНИТЕ“.
Ползваха един журналист – „Академика“, който и до днес отрича, че бил списвал анонимния сайт, въпреки че не ДАНС, а ГДБОП разкриха по-късно участието му в него. Когато бе на път да лъсне истината кои служители са изнасяли класифицирана информация, прословутата разработка „Галерия“ бе „меко“ „отклонена“ в различна посока, с втора мръснишка „операция“, така че уж била направена, „за да се подслушват журналисти, политици и т.н.“. Същият кръг, срещу когото пръска плюнки Методи Андреев, виждайки, че обръчът около шиите им се затяга, и че ще лъснат като ПРЕДАВАЩИ КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, задействаха медийното котило, манипулираха го зверски, за да пищи то – ах, подслушват ни. ПЪЛНАТА РАЗРАБОТКА „ГАЛЕРИЯ“ никога не излезе на бял свят. Въпреки обещанията – и на Бойко Борисов, и на Цветлин Йовчев.
Пръкнаха един –два документа ИЗБИРАТЕЛНО, ЗА ДА УДАРЯТ ПАК ПЕТКО СЕРТОВ И ДА ПРИКРИЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ БЕЗОБРАЗИЯ И ЗУЛУМИ.
Огнян Стефанов бе пребит и моментално контролирано медийната кохорта бе залята от „правилни“ внушения, че Алексей Петров го бил пребил. Никой не се питаше от какъв зор да го пребива, като ДАНС-1 и ГДБОП вече бяха разкрили, че Стефанов стои зад „опасните“ и той бе осветен. То не бяха вопли, то не бяха сълзи и сополи за „свободата на словото“. А ставаше дума за „поръчково слово, пуснато контролирано“, за да се разчистват вътре в ДАНС територии. А защо бе пребит Стефанов – не бе трудно, а и сега не е трудно да се сетите.
ДАНС-1 – бе превърната в тъпан, по който всеки биеше политически, популистки, мръснишки, корпоративно, всякак – само и само да не й се даде глътка въздух, за да заработи на пълни обороти.
Изприказваха се, приказват се и до днес куп идиотщини – как изобщо от ДАНС нямало нужда, как МВР и ГДБОП били „манната небесна“. Да, „манна“, но за Борисов и Цветанов. Знаем защо – „наказателна бригада“ за рекет и проскане по очи на неудобните. Екипът на Сертов бе превърнат в боксова круша.
ТЕ обаче бяха навсякъде. Всяка гореща разработка на ДАНС-1 бе спирана от прокуратурата и лично от тогавашния главен прокурор Борис Велчев. Изживяла съм го лично, изстрадала съм го лично, работила съм лично с ДАНС-1 и знам колко безсилни и омерзени бяха те, спирайки ги точно онзи, който трябваше да им отвори широко вратите за „реализации“.
Тези два СМС-а са от висш служител на ДАНС, написани до мен, стоящ изключително близко до Петко Сертов през 2009 година. Прочетох ги в съда по делото „Октопод“, за да се знае и да се помни, че „лошите“ бяхме това – и въпреки че ни изкарваха, че работим за „мафията“, ние работехме за държавата. Докато „добрите“, обявявани за „спецове“ от Първанов, Доган, Румен Петков, Костов, Бойко Борисов и так дале, работеха за личните си интереси и едни други – отвъд Океана:
7.03. 2009 година
Днес не се видяхме, защото ОДП – Варна бяха в паника и стрес и следяха движението ни. Търсят кой ни е информаторът във Варна. „Трактора“ ти праща поздрави. Главният Прокурор също. Вече е имало оплакване от нас, че пречим на ОДП–Варна, за да „разгромят организираната престъпност във Варна“. За срокове нищо не мога да ти кажа, освен че работим здраво, но… кога ще дойдат резултатите вече не зависи от мен или от Трактора.
Сайтът ти се следи много яростно от ОДП–Варна и „Мегапрокурорката“. Опитват се да контролират хората, от които черпиш инфо, така че бъди внимателна и не си уговаряй срещи по телефона, или ги променяй в последния момент.
Ще се чуем.
До скоро, Стрелец!“
На 12 март 2009:
„Здравей Стрелец,
днес много се беше разлютила, и с основание, разбира се. Но имай малко доверие на любимия си ДАНС. Стигнали сме до там, че трябва да арестуваме шефа на ОДП-Варна. Представи си го как ще стане. И трябва прокуратурата във Варна да признае пълната си некадърност. Направо не ми се вярва, твърде е хубаво, за да стане точно така. Но тъй или иначе, с тях е свършено. Не мога повече да ти разказвам, за съжаление.
Всички четем АФЕРА и се гордеем с теб. Мислиш ли, че ни е лесно. Хоп и арестуваме всички. Сертов остаря видимо за 6 месеца, ти ми каза, че Трактора ще го убиват, мен ми побеля косата от ядове… ама живеем в България. Нищо не е лесно. След 3 месеца работа Мургина беше готова за ареста, но я отърва корумпиран прокурор, както и много други случаи.
Ако ще ти е за утеха – права си за състоянието във Варна, и те ценим за това.
До скоро.“
Разработката „Модела Варна“ бе спряна от прокуратурата. И лично от главния прокурор Борис Велчев. Псувах и плачех, а главният прокурор, който иначе „ме поздравяваше“, се гънеше като макарон. Какво трябваше да направят ДАНС-1 – да го набият ли?
Шефът на ОДП – Варна, който трябваше да бъде арестуван, днес е … СЪДИЯ!!! „Мега прокурорката“ се издигна в кариерата, вместо завинаги да напусне прокуратурата.
Вие давате ли си сметка за каквото ставаше дума – МВР СЛЕДЕШЕ ДАНС-1 И МВР ПИШЕШЕ ДОНОСИ СРЕЩУ ДАНС-1!!!
Всичко това няма да го чуете нито от Алексей Петров, нито го чухте от Петко Сертов. Нито от който да е от екипа им. Тях ги убиха още тогава. Преди да са литнали. И само стечението на обстоятелствата, че покрай една разработка работех с тях, ми позволи да надникна в кухнята на онези, които ВИНАГИ МЪЛЧАТ „В ИМЕТО НА СТАБИЛНОСТТА И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ“. И досега се противя на това.
Когато Велин Хаджолов и Рашко Зайков – бивш шеф на контраразузнаването в ДАНС-1, излязоха и казаха, че висши служители на ДАНС -1, визирайки точно кръга на Драшков, продават и предават сигурността на чужди специални служби, когато Алексей Петров заговори за модел „за елиминиране на неудобни“, включително и с физическо отстраняване, къде бяха атанасовчетата, методиевците, и всичките „реформатори“? За Борисов и Цветанов – не говорим. Те са ясни.
Точно те издигнаха ДОГАНОВИТЕ КАПИИ В СПЕЦСЛУЖБИТЕ ДО НЕВИЖДАНИ ДОТОГАВА КАРИЕРНИ ВИСИНИ. Всички мълчаха. Или клеймяха дежурния „дявол“ Алексей Петров. Никой не написа КОЙ И ЗАЩО СПИРА ОПЕРАЦИИ И РАЗРАБОТКИ НА ДАНС-1 СРЕЩУ БАШ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА.
И след идването на Борисов на власт стана ясна абсолютната обвързаност. Драшковият кръг овладя цялата ДАНС плюс МВР.
И досега.
Някои от някогашните съекипници на Петко Сертов го винят, че малко преди изборите, които бяха спечелени тогава от ГЕРБ, ги предал. И че е предпочел „предложение, на което не може да се откаже“.
И Сертов, и те, обаче знаеха, че ВСИЧКО Е ПРЕДИЗВЕСТЕНО И ЧЕ ИГРАТА Е ПРИКЛЮЧЕНА. ТОВА, КОЕТО НАРИЧАМЕ ДНЕС „БОСТАН”, НЕ ПОЗВОЛИ НА ДАНС ДА СЕ СЛУЧИ.
Пиша всичко това омерзена днес, когато Петко Сертов е изчезнал, а всички онези, които допринесоха за съсипването на ДАНС, мерзавски за пореден път структурират медийните си „активни мероприятия“ върху гърба му.
Трябваше ли Петко Сертов да изчезне, че да се сетят, че бил „работил за държавата“? И то го казват конюнктурно, за да се набутат днес те да деребействат в ДАНС.
Трябва ли утре Алексей Петров да бъде убит, че да излязат някои неща, които изведнъж ще „светнат“ някои, че „Трактора“ и той е работел за държавата?
Пиша това и защото предстои пак ДАНС, този път ДАНС-3, да бъде всмукана от още по-продажни типове. Впрочем от същото „котило“, но с „нови“ препрани имена.
Да, лично Сертов ми каза: „Аз, ако си отворя устата, ще стане страшно!“. И Доган, и Бойко Борисов, и Цветанов, и Костов, и Първанов, и Станишев, и „генералчетата“ знаят, че би могло да стане страшно.
Сертов го няма.
„Самоубиха“ го. Изкараха го Казанова. Дебилен, дезориентиран, беден, стреснат, болен от рак. Пак СЪЩИТЕ, обслужващи ОНЕЗИ, които убиха ДАНС-1. Да си представим „добрия вариант“ – ами ако Сертов внезапно се появи? Тогава?!Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *