ТЪПИ, ПО-ТЪПИ = ДАНС! ПИАР-ПУШИЛКАТА: АГЕНТ В КМЕТСКИ КАБИНЕТ!

ТЪПИ, ПО-ТЪПИ = ДАНС! ПИАР-ПУШИЛКАТА: АГЕНТ В КМЕТСКИ КАБИНЕТ!

„ДАНС започнала проверка на зам.-кмета по финанси на Плевен Алексей Зелов. Служители на Агенцията иззели и документи от кабинета на кмета Димитър Стойков от ГЕРБ. Разследването им било във връзка със сигнал за подкуп, цвърчат медиите на каишка на ченгетата. Само че няма нито арестуван, нито задържани за пудкуп, изобщо има нещо като нищо света, което традиционно може да се свърже с ДАНС.
Сигналът бил за подпуп за 4000 лева.
Забележете:! Сигнала!
Че в АФЕРА през ден даваме сигнали за корупция сред управляващите във Варна – кмет, рода, служители, прокурори, съдии и ченгета. ДАНС още не са влезли да „проверяват” и не защото са умни, а защото първо – ги мързи да гледат и второ – не са им заповядали поръчката от Горе, разбирай от Писанчев и чорбаджии.
От цялата дунанма целта бе да се разлаят медиите, прислужливо надупени на МВР и ДАНС, които да гръмнат – аууу, заловиха подкупен зам-кмет!
А иначе „акцията” е от тъпа, по-тъпа, че най-тъпа. Подкуп не се доказва в съда с „проверка” по документи в кметски кабинет. Подкуп или се заковава на гюме, или – не, защото ченгетата са малоумни да го направят.
Сега и да проверяват цялата обшина, нищо по никакъв начин не може да се докаже. Освен балъците от публиката да бъдат зарибени от пуснатата идиотска „новина” към медиите. Медиите, които никога не търсят въпроса „защо” и „как”, а съобщават единствено „контролираната” милиционерска пиар-информация.Afera.bgЗАД КУЛИСИТЕ.coм: От ДАНС да проверят дали има сигнали срещу „законни“ действия в Община Поморие! И да започват да работят, защото заплатите им излизат от нашия джоб.
Сигнали срещу кмета на Община Поморие има подадени и до Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси. Файда – йок!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *