УБИТИЯТ НАЙДЕНОВ РАБОТЕЛ В „ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ”! ВЪЗСТАНОВЯВАЛ Е ИЗТРИТИТЕ ФАЙЛОВЕ ОТ ЦЕЦОМОБИЛА НА МВР-ЦВЕТАНОВ. ОТ ПРОКУРАТУРАТА ОТРИЧАТ ЗА ВРЪЗКА НА УБИТИЯ С „ЦВЕТАНОВ“

УБИТИЯТ НАЙДЕНОВ РАБОТЕЛ В „ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ”! ВЪЗСТАНОВЯВАЛ Е ИЗТРИТИТЕ ФАЙЛОВЕ ОТ ЦЕЦОМОБИЛА НА МВР-ЦВЕТАНОВ. ОТ ПРОКУРАТУРАТА ОТРИЧАТ ЗА ВРЪЗКА НА УБИТИЯ С „ЦВЕТАНОВ“

Убитият брутално снощи 38-годишен Николай Найденов с четири куршума и ЕДИН КОНТРОЛЕН В ГЛАВАТА /почерк, който няма нищо общо с разпространяваните глупотевини за пререкание за парко–място/ е работел последно в знаковата фирма „Информационно обслужване”, разкри АФЕРА от брилянтни свои източници.
Найденов бе застрелян снощи абсолютно професионално с последен контролен изстрел в главата пред жилищен блок в квартал „Кривата река” в столицата. „Какво искате от мен?”, са били чути като последни думи от него, твърдят живущи в блока.
Специзточници на АФЕРА твърдят, че Николай Найденов е работел и по възстановяването на унищожените файлове от „цецомобила”, с който МВР–Цветан Цветанов подслушваше, и заради което бе образувано разследване, а впоследствие дело.
Найденов е бил IT специалист и към международна фирма. От прокуратурата отричат убитият Николай Найденов „да има връзка с „Цветан Цветанов“.В списък за СЪДЕБЕН РАЙОН НА СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД за 2006 г. се чете, че убитият снощи Николай Найденов Хранов фигурира като ползван експерт:
259 Николай Найденов Хранов О888 778 519; 02/ 5819 802
разчитане на компютърни продукти; криптиране; разшифроване на пароли и регистри; анализ и компилиране бази данниВ профил в LinkedIn за Николай Найденов Хранов се чете:
„Nikolay Hranov
Master IT Expert at SCC Sofia
Bulgaria
Computer Software
Current
Nik Dev, Inc.,
SCC Sofia
26connections
Join LinkedIn & access Nikolay’s full profile. It’s free!
As a LinkedIn member, you’ll join 300 million other professionals who are sharing connections, ideas, and opportunities.
See who you know in common
Get introduced
Contact Nikolay directly
View Nikolay’s Full Profile
Experience
Owner
Nik Dev, Inc.
January 2006 – Present (8 years 10 months)
IT Forensic Engineer, Cybersecurity and Cybercrime
SCC Sofia
1998 – Present (16 years)
Master Degree IT Expert
SCC Sofia
1997 – Present (17 years)
Skills”През 2013 година при катастрофа загина проф. Евгени Николов, който бе единственият експерт, който е заявил при следствието за подслушването с „Цецомобила”, че автомобилът за подслушване „Крайслер” действително може да подслушва от разстояние и в него могат да се намерят доказателства за това.
По делата срещу Цветанов има свидетели, на които е оказвана преса и с предложени крупни оферти, информират АФЕРА специзточници.Afera.bg
Снимка: Вестник „Преса”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *